ANP Kippa
Volledig scherm
PREMIUM
© ANP Kippa

RTL-directeur Peter van der Vorst: ‘Talpa had ons moeten inlichten’

Hoe beleefde RTL de eerste week na het opschorten van The Voice? In gesprek met directeur Content Peter van der Vorst over vertrouwen, gedragsregels en de fusie met Talpa Network. ,,Jeroen Rietbergen was bij ons op staande voet ontslagen.’’

 1. Oranjes vrolijk tijdens fotosessie: ‘Alleen jammer dat de koning weer zijn tropenpakje draagt’
  update/met video

  Oranjes vrolijk tijdens fotosessie: ‘Alleen jammer dat de koning weer zijn tropenpak­je draagt’

  De zomerfotosessie van koning Willem-Alexander, koningin Máxima en de prinsessen Amalia, Alexia en Ariane vond vanmiddag plaats in de achtervestibule van Paleis Noordeinde. Op verschillende foto's die zijn vrijgegeven door de Nederlandse persbureau's is een stralend gezin te zien. Wat de kledingkeuze betreft: modedeskundige en royalty-expert Josine Droogendijk is enthousiast over de dames, maar ze kraakt het ‘tropenpakje’ van onze koning.
 2. De verantwoordelijkheid van seksueel wangedrag bij de slachtoffers neerleggen is echt absurd!
  Podcast Zij zegt

  De verantwoor­de­lijk­heid van seksueel wangedrag bij de slachtof­fers neerleggen is echt absurd!

  In de wekelijkse podcast en column Zij zegt kijkt AD-columnist Debby Gerritsen vanuit een vrouwelijk perspectief naar het nieuws van de afgelopen week. Wat viel op? Hierover praat ze met een vast panel van vrouwelijke experts. Deze week praat Debby met Amnesty-jurist Martine Goeman over de misstanden bij The Voice of Holland, seksueel geweld en de huidige wet die slachtoffers zou moeten beschermen, maar juist het tegenovergestelde doet: victim blaming. Luister mee!