Jan Smit.
Volledig scherm
Jan Smit. © RTL

RTL heeft nog geen vervanger voor Jan Smit bij The Voice of Holland

UpdateHet is nog niet duidelijk wie Jan Smit komend seizoen gaat opvolgen bij The voice of Holland. RTL heeft nog geen vervanger gevonden, bevestigt een woordvoerder.

54 reacties

 • Marco S. Zelf

  2 maanden geleden
  Ik heb niets met Jan. Jammer dan. Ik vind dat dit soort programma's eens beter onder de loupe genomen moeten worden. Is het nooit iemand opgevallen dat de stemcijfers niet gepubliceerd worden? Zelfs in de -kids versie zie je hele vreemde dingen gebeuren, die niet te verklaren zijn. Er wordt wel geroepen dat de mijnheer die er over gaat een notaris is, maar is dat ooit gecontroleerd? Ik gok van niet. Volgens mij is het allemaal doorgestoken kaart.
 • Monique Klarenbeek

  2 maanden geleden
  Ik zeg het wordt tijd voor 4 nieuwe coaches.. Bijv. Pascal Jacobs, Danny Vera, Davina Michelle en Glennis Grace
 • Anoniem

  2 maanden geleden
  P. Mulder Ik vind Jan een aardige jongen, maar soms te aardig als coach. Goed dat hijvoor zichzelf kiest. Anouk is cru, maar wel een goede coach, zegt de waarheid, al kan zij dit soms beter anders formuleren. Ik vond Snelle ook goed bij Voice kids, en hoop dat hij Jan wil vervangen.
 • Vanessa Bijleveld

  2 maanden geleden
  Pascal Jacobsen of Marcel Veenendaal
 • A.N.N. Verboom

  2 maanden geleden
  Jammer,was een goeie coach! Miss montreal moet terug komen 2 vrouwen 2 mannen. Snelle is ook goed!
 1. Eendaagse festivals mogen alleen onder strikte voorwaarden doorgaan: maximaal 750 bezoekers
  Video
  54

  Eendaagse festivals mogen alleen onder strikte voorwaar­den doorgaan: maximaal 750 bezoekers

  Eendaagse festivals kunnen deze zomer alleen doorgaan onder strikte voorwaarden. Er mogen maximaal 750 bezoekers komen en het festival moet in de open lucht of in een open tent plaatsvinden. Dat heeft demissionair premier Rutte vanmiddag bekendgemaakt na overleg met de meest betrokken ministers. Volgens het Outbreak Management Team (OMT) is het risico op een nieuwe golf coronabesmettingen te groot bij grotere evenementen.