Volledig scherm
© CBS

RTL stopt per direct met uitzenden Dr. Phil

Na vele jaren stopt RTL met het uitzenden van programma's van de beroemde tv-psycholoog Dr. Phil. De Amerikaanse talkshow verdwijnt per direct van de buis en zal zowel 's ochtends als 's middags worden vervangen door andere programma's.

Tot voor kort was Dr. Phil iedere middag tussen vijf en zes te zien op RTL4, maar na de start van RTL Live stond het programma dagelijks tussen vier en vijf op het programma. Sinds gisteren kiest RTL voor herhalingen van shows als Helemaal Het Einde, Married At First Sight en Hotel SynDROOM.

Ook 's ochtends wordt de show vervangen, dan door een herhaling van RTL Boulevard. ,,We hebben andere keuzes gemaakt in de programmering", aldus een woordvoerder van RTL.

Het stoppen van het programma zorgt voor teleurgestelde reacties op Twitter.

  1. Dionne Stax slaat terug na kritiek op ‘afleidende’ boezem: ‘Deal with it’
    VIDEO

    Dionne Stax slaat terug na kritiek op ‘afleidende’ boezem: ‘Deal with it’

    NOS Journaal-anchor Dionne Stax heeft op Twitter grappend gereageerd op de kritiek van tv-maker Maxim Hartman. Die zei gisteren dat hij zich nauwelijks op het nieuws kan concentreren, omdat de boezem van Stax hem zo afleidt. Dionne twitterde vanochtend een foto van een shirtloze Hartman. ,,Vrouwen - en mannen - hebben borsten in alle soorten en maten’’, schreef ze erbij. ,,Deal with it.’’