Volledig scherm
© CBS

RTL stopt per direct met uitzenden Dr. Phil

Na vele jaren stopt RTL met het uitzenden van programma's van de beroemde tv-psycholoog Dr. Phil. De Amerikaanse talkshow verdwijnt per direct van de buis en zal zowel 's ochtends als 's middags worden vervangen door andere programma's.

Tot voor kort was Dr. Phil iedere middag tussen vijf en zes te zien op RTL4, maar na de start van RTL Live stond het programma dagelijks tussen vier en vijf op het programma. Sinds gisteren kiest RTL voor herhalingen van shows als Helemaal Het Einde, Married At First Sight en Hotel SynDROOM.

Ook 's ochtends wordt de show vervangen, dan door een herhaling van RTL Boulevard. ,,We hebben andere keuzes gemaakt in de programmering", aldus een woordvoerder van RTL.

Het stoppen van het programma zorgt voor teleurgestelde reacties op Twitter.

  1. Drama voor boeker Jera on Air na plotse afzegging headliner: 'Ze stonden te klein op de poster’

    Hoofdact metalfesti­val Jera on Air zegt af omdat band te klein op poster staat

    EINDHOVEN/YSSELSTEIN - Geen festivalprogrammeur hoopt het ooit mee te maken: een headliner die uit het niets afzegt en je met een berg problemen opzadelt. Thijs Vogels, een van de boekers van metalfestival Jera on Air net over de Brabantse grens, is er kapot van. Uit het niets kreeg de voormalig Eindhovenaar te horen dat Architects, zijn gedroomde headliner, niet naar zijn festival komt. De reden: hun naam staat niet groot genoeg op de festivalposter.