De Gert & Hermien Story - docu - 2020 - NL - Gert en Hermien Timmerman.
Volledig scherm
De Gert & Hermien Story - docu - 2020 - NL - Gert en Hermien Timmerman. © NPO

Ruim 1,1 miljoen kijkers voor docu over zangduo Gert en Hermien: ‘Ik ben echt verbijsterd’

Ruim 1,1 miljoen kijkers zagen De Gert & Hermien Story over het in de jaren 60 en 70 populaire zangduo Gert en Hermien. De NTR-documentaire op NPO 1 was daarmee het op een na best bekeken programma van de woensdagavond, meldt Stichting KijkOnderzoek. De uitzending leidde tot een storm aan reacties op sociale media.

15 reacties

 • P.J. Krijgsman

  7 dagen geleden
  Wat mij opvalt is de gretigheid waarmee interviews zich ontfermen over andermans ellende. Als ik de manier van interviewen bekijk van Paul de Leeuw, zie ik dat als scoren over de rug van desbetreffende persoon en familie. Verschoond van elk greintje integriteit.
 • taboe 15

  1 week geleden
  Geloof het verhaal van die dochter niet. Was het een vreemd gezin? Absoluut.. maar denk dat de oudste dochter vooral graag in de belangstelling wil staan.
 • Paul van Deenen

  1 week geleden
  Deze docu gaf een goede inkijk in het leven van die familie. Als kind zijnde voelde ik al aan dat er iets niet klopte in die familie en kon je al zien dat Gert een echte potentaat en narcist was en die slaafs werd gevolgd door Hermien die ook haar geheimen had. Die dochters werden helemaal meegezogen in deze tragiek en dat uiteindelijk tot de ondergang heeft geleid van deze hele familie. Wat me het meeste trof was dat die Sandra op t einde van de docu haar laptop neerklapte bij het zien v Gert
 • Wim Stoof

  1 week geleden
  Deze documentaire had niet uitgezonden moeten worden, ik werd er verdrietig van… Na afloop van de documentaire waarin uiteindelijk het gehele gezin uit elkaar gevallen bleek, vraag ik mij af wat voor een zin het heeft om je overleden ouders over hun graf heen door het slijk te halen! Koester de goede momenten… want die waren er ook! Met het uitzenden van deze documentaire en ook met die van de familie Hazes, vind ik dat de publieke omroep gefaald heeft in haar integriteit!
 • Johan Beijl

  1 week geleden
  Schandalige documentaire over een man die al jaren dood is. Hij was een groot musicus en wij kennen de waarheid achter de leugens van Sandra.