The Masked Singer.
Volledig scherm
The Masked Singer. © RTL

Ruim 2,6 miljoen kijkers zien maar liefst twee onthullingen in The Masked Singer

UpdateEen extra leuke aflevering voor de ruim 2,6 miljoen kijkers van The Masked Singer gisteravond: in de kwartfinale van het programma werd niet één, maar twee keer de identiteit van een kandidaat onthuld. Hoewel de hints achteraf gezien best duidelijk waren, hadden de panelleden het niet altijd bij het rechte eind. Het programma van RTL was opnieuw het best bekeken programma van de vrijdagavond.

 1. Zo reageert Nederland op de persconferentie: van ‘is dit De Speld?' tot 'stap voorwaarts’
  reacties
  67

  Zo reageert Nederland op de persconfe­ren­tie: van ‘is dit De Speld?' tot 'stap voorwaarts’

  Na een winterslaap van ruim vijf weken gaat Nederland vanaf morgen bijna helemaal van het slot. De culturele sector mag onder voorwaarden weer open, net als restaurants en cafés. Ook mogen evenementen onder strenge voorwaarden weer worden gehouden. Waar horecaondernemers in jubelstemming verkeren, overheerst in de evenementensector diepe teleurstelling. ,,Met verbijstering hebben wij naar deze schertsvertoning gekeken.”
 2. Ruim 2,4 miljoen kijkers zien Buddy in paniek bij onthulling lieveheersbeestje: ‘Gênant als zij het niet is’

  Ruim 2,4 miljoen kijkers zien Buddy in paniek bij onthulling lieveheers­beest­je: ‘Gênant als zij het niet is’

  De panelleden van The Masked Singer waren het vrijdagavond unaniem eens: Karin Bloemen is de vrouw die verstopt zat in het pak van het lieveheersbeestje. Ruim 2,4 miljoen kijkers - waarmee The Masked Singer het best bekeken programma van de avond was - zagen hoe alle hints haar kant op wezen en het tijd was om het masker af te zetten. ,,Als het niet Karin Bloemen is, wordt het heel gênant hè”, zei Buddy.