Volledig scherm
prof. mr. Pieter van Vollenhoven © ANP

Ruim 300.000 kijkers voor Van Vollenhoven

Het nieuwe MAX-programma Professors op pad, met prof. mr. Pieter van Vollenhoven, is gisteravond van start gegaan met 329.000 kijkers. Daarmee komt het NPO 2-programma nog nét in de kijkcijfer top 25 van Stichting Kijkonderzoek

Samen met zijn collega en goede vriend prof. dr. Joop Schaminée trekt Van Vollenhoven in zes afleveringen langs verschillende Nederlandse natuurgebieden. In ieder gebied gaan de twee professors op pad met een boswachter. In de eerste aflevering bezochten Van Vollenhoven en Schaminée de Hoog Buurlose Heide.

Het best bekeken programma van vrijdag was het NOS journaal van 20.00 uur, met 1,3 miljoen kijkers. De top drie bestond verder uit het journaal van 18.00 uur (1,3 miljoen) en de spelshow Een tegen 100 (1,2 miljoen).

  1. Dit meisje (6) wordt het ‘mooiste kind ter wereld’ genoemd: ‘Ik ben sprakeloos’

    Dit meisje (6) wordt het ‘mooiste kind ter wereld’ genoemd: ‘Ik ben sprakeloos’

    Het leven van een 6-jarig Russisch meisje is in korte tijd volledig veranderd. Alina Yakupova werd door haar volgers uitgeroepen tot ‘mooiste kind ter wereld’, waarna diverse media het verhaal oppikten. Het resultaat laat zich raden: Yakupova wist in geen tijd meer dan 22.000 volgers te verzamelen op Instagram en intussen is ze vastberaden door te groeien tot één van de meest gevraagde kindmodellen ter wereld.