Premier Mark Rutte en zorgminister Ernst Kuipers (R, Volksgezondheid, Welzijn en Sport) tijdens de coronapersconferentie.
Volledig scherm
Premier Mark Rutte en zorgminister Ernst Kuipers (R, Volksgezondheid, Welzijn en Sport) tijdens de coronapersconferentie. © ANP

Ruim 5,7 miljoen kijkers zien persconferentie 'nieuwe stijl’

De eerste coronapersconferentie van het nieuwe kabinet heeft gisteren gemiddeld ruim 5,7 miljoen kijkers getrokken. Dat zijn er minder dan de laatste extra ingelaste persconferentie van half december. Deze was op een zaterdagavond en trok toen bijna 6,9 miljoen kijkers. De laatste reguliere persconferentie een week eerder was goed voor 5,2 miljoen kijkers.

  1. Johnny Depp gebruikt interview met Twan Huys als bewijs in rechtszaak
    Met video

    Johnny Depp gebruikt interview met Twan Huys als bewijs in rechtszaak

    Het interview dat Twan Huys in 2018 had met Amber Heard voor het programma RTL Late Night is gebruikt in de rechtszaak die Johnny Depp tegen zijn ex-vrouw Heard heeft aangespannen. In het gesprek zegt Heard de 7 miljoen dollar, die ze aan haar scheiding met Depp overhield, evenredig te hebben gedoneerd aan twee goede doelen. Een van die non-profitorganisaties zegt echter nooit het volledige bedrag van 3,5 miljoen dollar te hebben ontvangen, iets wat Heard tot nu toe ontkende.