De mysterieuze Octopus in The Masked Singer.
Volledig scherm
De mysterieuze Octopus in The Masked Singer. © RTL

Ruim twee miljoen kijkers zien Buddy door de grond zakken: ‘Gênant dat ik hier nog zit’

the masked singerPanellid Buddy Vedder kon gisteravond wel door de grond zakken bij de onthulling in The Masked Singer. Onder het glinsterende masker van de Octopus bleek een collega te schuil te gaan met wie hij ‘honderden scènes’ samen heeft gespeeld. De acteur herkende haar echter totaal niet en zette hij zijn geld in op heel iemand anders. ,,Het is echt gênant dat ik hier nog zit”, zei hij voor het oog van ruim twee miljoen kijkers.

8 reacties

 • van Ingen

  2 jaar geleden
  Wat een fijn en vrolijk programma! Genieten!
 • Indika s.i.r.h.g. dayawathi bokma

  2 jaar geleden
  heb bewust niet na de after the mask gekeken toen ik de octopus hoorde wist ik acuut dat het Jette van de meij moest zijn heb zo vaak het nummer valerie gehoord van de gtst album die stem herken ik uit duizenden zelfs in het Engels geweldig dat ze meedeed. en al bij de eerste 2 hints wist ik het ook al zeker Texel eerste zoen lesbi en Venezuela arnie Alberts Jette jammer dat ge snel eruit getemd was door het publiek had graag meer gehoord en gezien
 • Henk v Dorop

  2 jaar geleden
  Je krijgt plaatsvervangende schaamte van dit kinderachtige programma, waar in de (panelleden) zolang mogelijk volhouden dat ze niet weten wie er in zo’n pak zit !
 • albert Bosch

  2 jaar geleden
  Ik zou me ook schamen als ik daar zat.
 • rf Revet

  2 jaar geleden
  Ik kijk het meestal later maar ik vind het echt een super leuk en grappig programma! Rick je HOEFT het niet kijken he!