Volledig scherm
Ruud de Wild en Olcay Gulsen © ANP Kippa (montage)

Ruud de Wild bevestigt relatie met Olcay Gulsen

updateRadio-dj en grafisch kunstenaar Ruud de Wild (49) heeft vanavond bevestigd dat hij een nog prille liefdesrelatie heeft met presentatrice en mediapersoonlijkheid Olcay Gulsen. ,,We zijn bezig met elkaar nog beter te leren kennen.”

Ruud de Wild, die een middagshow heeft op NPO Radio 2, wilde de afgelopen tijd niet reageren op de aanhoudende geruchten over zijn verhouding met voormalig Supertrash-baas Olcay Gulsen die momenteel vooral actief is als presentatrice bij RTL 4. Hij stelde dat sprake was van een goede vriendschap. Vanavond vertelde hij aan Albert Verlinde (6 Inside) dat wel degelijk sprake is van een romance. 

Olcay reageerde kort na de onthulling in RTL Boulevard op de relatiestatus. Ze zegt dat ze Ruud hartstikke leuk vindt en dat ze het gewoon heel leuk samen hebben. ,,Ik heb nou niet echt de behoefte om dat nu om te dopen tot een relatie, zei Olcay om vervolgens meteen te horen te krijgen dat Ruud het nieuws in 6 Inside had bevestigd.  ,,Oh, ik hoop dat hij me dan vanavond belt en me netjes om verkering vraagt”, zei Olcay. Olcay en Ruud waren vanavond niet bereikbaar voor verder commentaar.

De twee zouden al enige tijd een setje zijn. Olcay (38) zou eerder dit jaar haar relatie met zakenman Frans Ghazi hebben beëindigd vanwege haar gevoelens voor Ruud. Eerder deze maand werden Ruud en Olcay samen gespot in een sportschool.

Ruud de Wild beëindigde vorig jaar zijn relatie met vriendin Ilse Knijn. De twee waren ongeveer vier jaar samen. Samen met tv-presentatrice Tatum Dagelet heeft De Wild dochter Toy Travis (16). Tijdens zijn huwelijk met Aafke Burggraaff kreeg hij nog zoon Johnny (10) en dochter Teddy (7). Olcay Gulsen, die jarenlang een relatie had met voetballer Edgar Davids, heeft geen kinderen.

Volledig scherm
Ruud de Wild © ANP Kippa
Volledig scherm
Olcay Gulsen. © ANP Kippa

Eerder was Olcay op onze site te zien toen ze haar favoriete salade kookte:

Poll

Wat is het beste WK-strijdlied voor de Oranje Leeuwinnen?

Wat is het beste WK-strijdlied voor de Oranje Leeuwinnen?

  • Jan Smit & John de Bever - Wij zijn Nederland (59%)
  • Maan - Ik kom eraan (15%)
  • André Hazes - Wij zijn Oranje (15%)
  • Claudia de Breij - Zie die Leeuwinnen (5%)
  • Bureau Sport - 11 Voetbalvrouwen (5%)
5971 stemmen