Volledig scherm
© NPO

Ruud de Wild bevriest bijna onder water en Georgina heeft EHBO nodig

showbytesKorte updates van de sterren op social media - wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van BN'ers en celebrity's. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Wie vanavond naar Radio 2 luisterde, hoorde hier en daar ruis op de lijn. Dj Ruud de Wild maakte namelijk onderwaterradio via een microfoon die in zijn duikmasker was geïnstalleerd. Hoe De Wild het vond? ,,Het was vooral e-r-g koud!''

Voor Wereldmilieudag maak ik twee uur lang live radio onder water. Nu op @NPORadio2. #KRONCRV #Wereldmilieudag

Een foto die is geplaatst door null (@ruuddewild) op

Georgina Verbaan is dol op haar kat Fred, maar soms gaat het spelen er een beetje hardhandig aan toe.

Fijn Fred. Leuk spelen met jou.

Een foto die is geplaatst door null (@gverbaan) op

Chantal Janzen is net terug van zwangerschapsverlof en heeft meteen een fotoshoot. In badpak, laat ze nerveus weten, maar volgens haar visagist Leco kan ze het prima hebben. Haar jukbeenderen zijn in ieder geval weer als vanouds.

Douwe Bob heeft wel trek in een kippetje.

#🐓 + #👹 = #🍽 #grapjenatuurlijk

Een foto die is geplaatst door null (@douwebob) op

Sterrenfotograaf William Rutten is behoorlijk onder de indruk van de gortdroge torso die Jan Kooijman momenteel heeft.

Geraldine Kemper ging vandaag weer eens op babybezoek bij haar collega Jan Versteegh. Zijn dochtertje Lulu Keesje werd in oktober vorig jaar geboren.

M’n zussie is even op bezoek! ❤️ @geraldine_kemper

Een foto die is geplaatst door null (@jan_versteegh) op

Styliste Manon Meijers (de vriendin van Guus Meeuwis) had het vandaag druk, omdat Wendy van Dijk wat kleding moest passen. 

Waar de meeste reizigers het liefste kiezen voor soepel zittende kleding, trekt zanger Dries Roelvink voor een vliegtripje toch echt een superstrak maatpak aan. 

Boarding time..

Een foto die is geplaatst door null (@driesroelvink_official) op

Nicolette Kluijver en haar kroost zijn vanmiddag naar een zo te zien erg rustig Madurodam in Den Haag geweest. 

Wij zijn reuzen!

Een foto die is geplaatst door null (@nicolettekluijver_) op

Actrice Carolien Spoor en haar echtgenoot Jon Karthaus hebben tijdens hun vakantie een pastaatje met truffel en verse strooikaas weggespoeld met een wit wijntje. 

Marco Borsato kan er nog steeds niet over uit. In strandtent Zest op Curaçao liep hij voormalig The Voice of Holland-deelnemer Ivar Oosterloo en zijn vriendin tegen het lijf.  Ivar zat ooit in 'Team Borsato'. 

Kijk eens wie ik hier tegen kom op Curacao @ivaroosterloo eens #teamborsato altijd #teamborsato ❤️

Een foto die is geplaatst door null (@borsato) op

Zangeres Kimberly Fransens is op het dak van een wolkenkrabber in Bangkok (Thailand) een mierzoete cocktail gaan drinken. Of het lekker was? De blondine was vooral onder de indruk van het fraaie uitzicht. 

The sky isn’t the limit. Its just the view #bangkok #thailand

Een foto die is geplaatst door null (@kimberlyfransens) op

Tibor Lukács, de acterende man van actrice Hadewych Minis, keerde na een verblijf in Zweden terug naar zijn gezin met twee Vikinghelmen voor hun onherkenbaar gemaakte kinderen. 

Jeeeeeeeeeuj, papa is eûven trög uīt Zwêdeñ 🎺🤸🏻‍♂️🎺

Een foto die is geplaatst door null (@hademini) op

Volkszanger Frans Duijts is aan het lijnen. Dus neemt hij naar zijn werk tegenwoordig een lunchpakketje met verantwoorde inhoud mee: een appel, banaan en twee bruine boterhammen met kipfilet.

‪Ik ga werken en ik neem mee!‬ ‪#100KG #afvallen #sporten 😅🤣😂‬

Een foto die is geplaatst door null (@fduijts) op

Antje Monteiro staat vandaag op intieme wijze stil bij het overlijden van haar moeder. ,,Vorige week is mijn hart in duizend stukjes gebroken.''

Cabaretier Alex Klaasen keert met aandoenlijke foto's (even swipen)  terug naar zijn jeugdjaren toen hij van Sinterklaas een naaimachientje kreeg. ,,Sint wist niet helemaal of het klopte. Daarna ging ik heel hard viool spelen.''

Zangeres Sharon Doorson is over enkele weken uitgerekend van haar eerste kindje: een meisje.  De afgelopen weken stelde ze zich wat terughoudend op, maar nu mag iedereen haar buikje zien. De foto's zijn gemaakt door een professionele fotograaf. 

Art Rooijakkers, die bij RTL aan de slag gaat, kreeg van zijn voormalige werkgever AVROTROS  tijdens zijn afscheid een levensgrote Wie is de Mol?-poster. Of Art daar blij mee is? Zijn tweeling Puk en Keesje in ieder geval wel. 

poll

Welke reclame wint de Gouden Loeki 2018?

Welke reclame wint de Gouden Loeki 2018?

  • Lidl (19%)
  • AH (3%)
  • Jumbo (31%)
  • Plus (12%)
  • Calvé pindakaas (7%)
  • Heineken (3%)
  • Staatsloterij (16%)
  • Dierenbescherming (5%)
  • Nationaal Comité 4 en 5 mei (2%)
  • McDonald's (2%)
25296 stemmen