Volledig scherm
© BSR Agency (fotomontage)

Sabia geeft ex-vriendin Sylvie weer eens een sneertje

Sabia Boulahrouz (38), de voormalige hartsvriendin van lingeriemodel-presentatrice Sylvie Meis, kan het kennelijk niet laten om de blondine af en toe eens flink te kopiëren en zieken. De even oude Meis zette vanmorgen een foto van een goudkleurig kerststukje op Instagram om haar volgers te wijzen op Adventsdag. Nog geen twee uur later deed Sabia exact hetzelfde inclusief dezelfde tekst.

De volgers van de dames kunnen er wel om lachen. ,,Hey afkijker! Meis was eerder'', reageert iemand.

Opvallend aan de foto van Sabia - die langere tijd een liefdesrelatie had met Sylvie's ex-man Rafael van der Vaart - is dat ze kennelijk nog altijd woont in de villa in Hamburg waar ze samenleefde met de voetballer. Van der Vaart zou volgens Duitse media eerder dit jaar de huur van het peperdure huis aan het water hebben opgezegd, waarna Sabia en haar kinderen onderdak moesten vinden in een flatje.

Sylvie van der Vaart is alweer een tijd samen met de schatrijke zakenman Charbel Aouad (35) die in Dubai werkt en is gespecialiseerd in het recyclen van kantoor-afvalwater. Van der Vaart heeft een relatie met handbalster Estavana Polman. Sabia, die eerder getrouwd was met Khalid Boulahrouz en Sylvie al vaker op sociale media kopieerde, is momenteel vrijgezel.

De eerste Adventsdag valt dit jaar op zondag 27 november en is de religieuze dag waarmee de kerstperiode wordt ingeluid.

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement