Volledig scherm
Samantha de Jong. © ANP Kippa

Samantha de Jong in verwachting van derde kindje

UpdateSamantha de Jong, beter bekend als Barbie, is in verwachting van haar derde kindje. Dat maakt de voormalig realityster (29) vandaag bekend op Instagram. ‘Het was onverwachts, maar het is van harte welkom', schrijft de blondine.

‘Met trots kunnen Maron en ik vertellen dat we papa en mama worden’, begint Samantha haar berichtje. Ze is inmiddels vijf weken zwanger, deelt ze met haar volgers. De komst van het kindje stond niet op de planning. ‘Maar het is van harte welkom', schrijft ze trots.

Haar ex-vriend Rolf Tangel, met wie Barbie kortstondig een relatie had nadat zij en haar man Michael van der Plas uit elkaar gingen, feliciteert haar uitgebreid op Instagram. ‘Er zal weer genoeg gal gespuugd worden door anderen op dit heugelijke nieuws. Maar ik heb met eigen ogen mogen meemaken wat een topmama Samantha is’, schrijft hij bij een foto van hen samen. 

Samantha kreeg eerder twee kinderen met haar ex Michael van der Plas. Angelina en Milano werden in augustus 2018 toegewezen aan Michael. Dat oordeelde de kinderrechter, nadat de realityster zich van het leven had geprobeerd te beroven. De gemaakte afspraak zou voor drie maanden gelden en in eerste instantie tot 24 oktober 2018 van kracht zijn. Aan de foto's op Michaels Instagram-account valt op te maken dat Angelina en Milano nog steeds bij hem wonen.

Nieuwe start

Het was al een tijdje stil rondom Samantha de Jong. In juni liet ze weten klaar te zijn voor een nieuwe start. De maanden daarvoor waren moeilijk: ze kwam in het ziekenhuis terecht met een gebroken bekken en pols. In juli 2018 kwam het nieuws naar buiten dat Samantha uit het raam van haar huis zou zijn gesprongen. Die periode heeft de voormalig realityster inmiddels achter zich gelaten.

Samantha en zanger Maron maakten in maart dit jaar bekend een koppeltje te zijn. Sindsdien delen de twee dagelijks romantische kiekjes op Instagram.