Zou Luuk Ikink onder het Alien-masker zitten?
Volledig scherm
PREMIUM
Zou Luuk Ikink onder het Alien-masker zitten? © RTL

Sander ontkent dat hij de Alien is, maar wie is het dan wel? Alle hints ontleed

masked singerMet een indrukwekkende 2,4 miljoen kijkers voor de seizoensaftrap van The Masked Singer kwam er gisteravond ook bijna rook van de bijbehorende hashtag op Twitter. De Zwaan werd ontmaskerd, maar wie gaan toch schuil achter de andere vier voorgestelde karakters? De belangrijkste hints onder de loep.

13 reacties

 • Anne vermeer

  1 jaar geleden
  De vogelverschrikker, Sterren op het doek, Japan (Ushi). Kruipen in de huid van een ander. Wendy van Dijk?
 • Judith Teeuwen

  1 jaar geleden
  Zo fijn om dit soort artikelen en de recensies van Angela snel te kunnen doorlezen. Dan hoef ik niet te kijken om een beetje bij te blijven in tv-land. Scheelt tijd en ergernis.
 • Gemma Simon-Kas

  1 jaar geleden
  Luuk Ikking is de Alien
 • Ray Goossen

  1 jaar geleden
  Had al een jaar geen tv gekeken. Ik zet hem aan en ik zie een zingende alien. Tv weer uitgezet. Over 3 jaar probeer ik het nog eens.
 • Dick van Dijk

  1 jaar geleden
  Wie kan hier twee uur naar kijken, die gierende Joling, die Boschard, Vedder, echt door deze lui hou ik het één kandidaat vol,dus nemen wij het op ,spoelen door en binnen een kwartier weet je wie erin die pakken zit.
 1. 2,4 miljoen kijkers speculeren erop los: dit is de eerste afvaller van The Masked Singer

  2,4 miljoen kijkers speculeren erop los: dit is de eerste afvaller van The Masked Singer

  De eerste aflevering van het nieuwe seizoen van The Masked Singer, die meteen 2,4 miljoen kijkers trok naar RTL 4, heeft weer voor een stortvloed aan speculaties gezorgd op sociale media. Wie zouden er verstopt zitten in de krokodil, de vogelverschrikker of de alien? Allerlei namen passeerden de revue, maar voor één deelnemer kwam er vanavond direct al een eind aan al die suggesties. Wie dat is, lees je verderop in het artikel.