Volledig scherm
 Frank en Sandra in 2015. © bruno

Sandra Masmeijer: Na 33 jaar als vreemde tegenover Frank

Voormalig showmaster Frank Masmeijer (55) en zijn inmiddels ex-vrouw Sandra Birsak hebben de scheidingspapieren getekend. Sandra heeft tot het laatst toe gedacht dat ze de breuk kon afwenden, vertelt ze aan Privé.

,,Na 33 jaar man en vrouw te zijn geweest zaten we als vreemden tegenover elkaar. Lang heb ik nog gedacht dat het tussen ons allemaal nog wel een keer goed zou kunnen komen, maar dat gevoel is nu helemaal verdwenen'', aldus Sandra.

Frank heeft een nieuw liefje: de 38-jarige Jaimy van Lent uit Amsterdam.

Het huwelijk belandde in zwaar weer sinds de voormalig showmaster verdachte is in een grote Belgische drugszaak. ,,Ik heb lang volgehouden dat we nog steeds samen waren, maar dat hij een deel van de tijd bij zijn moeder woonde omdat hij niet meer in België wilde zijn. De realiteit was anders. Hij was hier nog wel eens, maar ik voelde op die momenten dat hij hier niet echt wilde zijn. En waarom? Tot op de dag van vandaag heb ik daar geen antwoord op."

Volledig scherm
© Screenshot SBS

Trauma

Frank Masmeijer werd in 2014 opgepakt en zat acht maanden in voorarrest. Sandra vertelt over de ochtend dat Frank van zijn bed werd gelicht door de politie. ,,Frank werd op een stoel in de kamer neergezet. Ik moest met onze dochters op de bank aan de andere kant gaan zitten, terwijl die agenten ons hele huis doorzochten. Ze waren wel met z'n tienen, vijftienen. Voor de kinderen was het helemaal een traumatische ervaring."

Volledig scherm
Jaimy van Lent. © RV

poll

De winnaar van Heel Holland Bakt is:

De winnaar van Heel Holland Bakt is:

  • Glenn (5%)
  • Hans (70%)
  • Marjolein (25%)
2964 stemmen