Volledig scherm
© EPA

Sarah Ferguson sluit boekendeal met Australische uitgeverij

Sarah Ferguson (60) heeft het ook de komende jaren druk met schrijven. De ex-vrouw van prins Andrew heeft een deal voor zeven boeken gesloten met de Australische uitgeverij Serenity Press, kondigde het bedrijf vandaag aan.

Fergie gaat aan vijf nieuwe prentenboeken werken en komt met twee andere titels voor jonge lezers. Haar eerste werk voor de uitgeverij moet dit jaar verschijnen.

Serenity Press is blij met de samenwerking. ,,We kunnen niet wachten om de boeken met de lezers te delen."

Fergie heeft meer dan 25 boeken geschreven. Ze scoorde vooral succes met haar kinderreeksen Budgie the Little Helicopter en Little Red.

Sarah en prins Andrew gingen in 1992 uit elkaar, in 1996 scheidden ze definitief. Na het huwelijk werd Ferguson, hertogin van York, gravin van Inverness en barones Killyleagh.

  1. Heftige uitzending Danny op Straat over politie bij gezinsdrama Etten-Leur

    Heftige uitzending Danny op Straat over politie bij gezinsdra­ma Et­ten-Leur

    De NTR heeft vanavond heftige beelden laten zien van het politiewerk rondom de gezinsmoord in Etten-Leur, afgelopen zaterdag. Daarbij kwamen twee kinderen, hun moeder en oma om het leven. In het programma Danny op Straat op NPO2 is te zien hoe agenten voor het eerst het huis binnengaan en hoe zij bleek weer naar buiten komen. ,,Het gaat om een gezin met hele jonge kinderen, dat doet iets met je”, zegt een agent.