Volledig scherm
© Huurdeman Caspar

Sauna René Froger door brand verwoest

De brandweer moest gisteren uitrukken voor een brand in de villa van René Froger (57) in Blaricum. Terwijl de zanger nietsvermoedend met zijn vrienden een stukje aan het fietsen was, vloog in huize Froger de sauna in brand. Vier mensen werden ongedeerd uit het huis gehaald en de brand werd snel geblust.

De brand werd ontdekt door de assistente van Froger. ,,Mannon was gelukkig in huis en ontdekte de rookvorming vanuit de sauna", vertelt René aan de Gooi- en Eemlander. ,,Op dat moment was ik aan het fietsen met de sportploeg. Toen zij me belde, waren politie en brandweer al aanwezig en was het vuur in de sauna geblust."

Thuisgekomen trof de zanger een hoop blusschuim in zijn tuin aan en kon hij de schade opnemen. Zijn huis bleef, op wat rookschade en veel stank na, gespaard, maar de sauna raakte wel flink beschadigd. ,,Die zal helaas vervangen moeten worden'', aldus Froger. 

Wie de vier personen zijn die in de woning aanwezig waren, is niet bekend. René is getrouwd met Natasja (52) en heeft vier kinderen: Natascha (34), Danny (30), Maxim (21) en Didier (19). 

Over de oorzaak van de brand kon de brandweer nog niets zeggen.

Volledig scherm
© Huurdeman Caspar
 1. Thomas van der Vlugt wint AD-award op YouTube-festival VEED
  prijzenregen

  Thomas van der Vlugt wint AD-award op You­Tu­be-fes­ti­val VEED

  De Nederlandse YouTube-ster Thomas van der Vlugt (25) heeft vandaag op het VEED-festival in Amsterdam de AD Journalistieke Aanmoedigingsprijs gewonnen. De onderscheiding werd hem uitgereikt tijdens de VEED Awards: de Oscars van de Nederlandse YouTube industrie. Van der Vlugt kreeg de prijs (10.000 euro) vanwege de journalistieke manier waarop hij werk maakt voor het filmkanaal. Vorig jaar won Défano Holwijn.

poll

Wie moet Art opvolgen als presentator van Wie is de Mol?

Wie moet Art opvolgen als presentator van Wie is de Mol?

 • Jan Versteegh (49%)
 • Ron Boszhard (4%)
 • Olcay Gulsen (4%)
 • Margriet van der Linden (7%)
 • Rik van de Westelaken (24%)
 • Iemand anders (12%)
33121 stemmen