Volledig scherm
Een deel van de filmposter van Arachnophobia. © PR

Saw-regisseur werkt aan remake Arachnophobia

Saw-regisseur James Wan werkt aan een remake van de horrorklassieker Arachnophobia. Het plan bevindt zich nog in een heel pril stadium, stelt vakblad Variety. Wan ontwikkelt het project als producent; hij wil de film niet zelf gaan regisseren.

Arachnophobia uit 1990 vertelt over een arts die zich met zijn gezin vestigt in een plattelandsdorpje dat wordt geteisterd door een invasie van een giftige inheemse spinnensoort. Hoofdrollen in de film werden vertolkt door Jeff Daniels, John Goodman en Julian Sands.

Regisseur Frank Marshall, die de originele versie maakte, is deze keer een van de producenten. Het is nog onduidelijk wanneer de nieuwe Arachnophobia in de bioscopen te zien moet zijn.

  1. GoT-ster Emilia Clarke overleefde een hersenbloeding en twee zware operaties

    GoT-ster Emilia Clarke overleefde een hersenbloe­ding en twee zware operaties

    Ze was de drakenmoeder in de immens populaire televisieserie Game of Thrones en al haar dromen leken uit te komen. Totdat Emilia Clarke op 24-jarige leeftijd in elkaar zakte in de kleedkamer van een fitnesszaal. Ze had een hersenbloeding. De Britse actrice vertelt voor het eerst over de hersenoperaties die ze onderging, hoe ze zich terug knokte, verder ging als Daenerys Targaryen en sinds vandaag een stichting is begonnen om jongeren te helpen revalideren na een hersenaandoening.