Volledig scherm
Mudmasters 2016 © screenshot SBS

SBS gaat verder met prutrace Mudmasters voor BN'ers

SBS komt in juni terug met een tweede editie van Mud Masters VIPS, waarin BN'ers een zwaar parcours met hindernissen afleggen voor het goede doel. Dit jaar doen Tim Douwsma, Jaap Jongbloed, Yvonne Coldeweijer, Roy Donders, Toine van Peperstraten, Evelien de Bruijn en Dylan Haegens mee om aandacht te vragen voor KNGF Geleidehonden, zo meldt de organisatie.

Hoe het de racende BN'ers vergaat is op 17 juni op televisie te zien. Het parcours is dit keer zwaarder.  ,,Het zal dit jaar echt afzien zijn met meer modder, meer obstakels en verrassende uitdagingen. Teamwork is essentieel", aldus KNGF. Elke BN'er vormt een duo met een vriend, vriendin of familielid.

Vorig jaar trok de SBS6-show, gepresenteerd door Patty Brard en Viktor Brand, 455.000 kijkers. Airen Mylene, Kees van der Spek, Jim Bakkum, Leontien van Moorsel en Frans Duijts gingen toen de strijd aan met elkaar.

  1. Lady Gaga laat vocalen ongestoord schitteren in Ziggo Dome
    PREMIUM
    recensie

    Lady Gaga laat vocalen ongestoord schitteren in Ziggo Dome

    Wanneer een groot artiest een concert aflast, is het begrijpelijk dat je als fan schakelt tussen begrip en teleurstelling. Maar soms kan het niet anders of het begrip overheerst, zoals voor Lady Gaga: ze kampt met chronische pijnklachten en is daar openhartig over in de media. Toch was het desondanks een zure appel dat ze daardoor vorig jaar een deel van haar wereldtour moest aflasten, waaronder die op 3 oktober in de Ziggo Dome. Achteraf is het maar goed dat Gaga haar krachten gespaard heeft, want tijdens de herkansing, gisteren in de Ziggo Dome, knalde ze precies zoals je zou hopen. Haar laatste album, het meer persoonlijke Joanne uit 2016, doet automatisch een wat ingetogener, uitgekleder optreden verwachten, maar niets is minder waar: Gaga trakteerde de fans op een gulle, vurig uitgevoerde dwarsdoorsnede van haar werk, en wist daarbij vrijwel alle hits en favorieten uit haar roze cowboyhoed te toveren. Roze cowboyglítterhoed, welteverstaan, blijkt wanneer ze vanaf een bewegend podium de hoogte in wordt gestuwd terwijl ze het pompende Diamond Heart inzet: een ideale setopener, maar desondanks een wat vreemd ondergewaardeerd Gaga-lied. Het is zo’n nummer waar ze haar stem lekker vinnig weet te laten scheuren, iets wat ze ook doet tijdens een opzwepend A-YO, geflankeerd door in simpel zwart gestoken dansers.