Angela de Jong.
Volledig scherm
PREMIUM
Angela de Jong. © Shody Careman

Schaamteloos: dit gezin wilde een privéjet van 24.000 euro boeken toen ze hun vlucht misten

Angela Kijkt TVJournaliste Angela de Jong schrijft vijf keer per week een column over wat haar opvalt op tv.

73 reacties

 • M.G. Bults

  1 jaar geleden
  Blij dat ik die commerciële shit al jaren niet meer zie. Ik ben ook verbaasd dat ik dit bij de EO zie. Wat een blunder. Ik lees reacties zoals, Als je hard gewerkt hebt, dan mag je er ook van genieten". Dat klopt natuurlijk, maar heeft deze figuur dat ook werkelijk gedaan? Het lijkt me net zo'n figuur als die dikke patser met zijn woonparken. Proletenkabinet. Weer een argument om tot een betere verdeling te komen in de maatschappij.
 • van Rijswijk

  1 jaar geleden
  Weer zo'n figuur, die zogenaamd geld heeft verdiend aan crypto. Piramidespel, niets anders. Beleggen in lucht, Harry Mens doet niet anders. Triest, dat dit soort figuren zoveel aandacht krijgt. Blunder van de EO.
 • Nora MEIJER

  1 jaar geleden
  Het is nou eenmaal zo dat als iemand exorbitant veel verdient, dat dan ten koste gaat van heel veel anderen. Hard werken voor je geld: prima, maar dit is niet hard werken en de opbrengsten van zijn fratsen zijn net zo laakbaar als de miljoenen van Sywert.
 • Johny matheeuwsens

  1 jaar geleden
  Zichtbare rijkdom onderzoeken en belasten zou zeker helpen. Wereldwijd een heel groot probleem, terwijl velen in bittere armoe leven. Egoïsme en hebzucht zullen ook altijd blijven bestaan.
 • a.j. Hulst

  1 jaar geleden
  Ach, mensen als oplichter Vasco, die lopen vanzelf een keer tegen de verkeerde aan en dan is het sprookje poef...uit.