Volledig scherm
© ANP Kippa

Scheiding Sylvia Geersen bijna rond

Model Sylvia Geersen gaat scheiden. Dat bevestigt ze aan Shownieuws. Haar huwelijk met Rogelio Castro Martinez is daarmee tot een eind gekomen. 

Sylvia zegt dat zij en haar ex-man te veel van elkaar verschillen en dat ze geen toekomst met hem ziet. De breuk is in ieder geval niet te wijten aan een nieuwe liefde. Het model liet weten dat ze zich volledig op haar carrière wil richten.

Een foto die is geplaatst door null (@) op

De brunette maakte in januari 2016 via Instagram met een foto van haar trouwjurk het huwelijk met Rogelio bekend. Ze plaatste een filmpje waarin haar kersverse Mexicaanse echtgenoot op straat vertelde dat ze net uit de kerk zijn gekomen waar ze hun huwelijk lieten inzegenen. ,,We zijn getrouwd en heel erg gelukkig'', voegde hij eraan toe. Sylvia beaamde dat door daarop volmondig ja te zeggen.

Het model verwijderde echter in januari bijna alle foto's op Instagram waar haar man op stond. Ook reageerde Rogelio nogal opmerkelijk op enkele kiekjes van Sylvia. ,,Haal deze weg en de rest ook allemaal'', plaatste hij onder enkele foto's. De meest recente foto's zijn inmiddels allemaal verdwenen.