Schoonpa Anouk laat namen van haar kids op arm zetten

Co Schemmekes, de vader van rockchick Anouks vriend Dominique (21), heeft op zijn onderarm alle namen van haar zes kinderen laten tatoeëren. Officieel is Co alleen de opa van de in juni geboren Jelizah Rose. Maar kennelijk beschouwt hij de andere vijf koters van de zangeres ook als zijn kleinkinderen.

Anouk zette zelf een foto van Co's onderarm op Instagram. Haar volgers zijn, net als Anouk zelf trouwens, behoorlijk onder de indruk van de actie van haar schoonvader. ,,Respect'', reageert iemand. Weer anderen noemen de tatoeage 'een superlief gebaar'.

Anouk had, voordat ze Jelizah Rose kreeg,  al vijf kinderen: Benjahmin Kingsley (14), Elijah Jeremiah (12), dochter Phoenix Ray (11), zoon Jesiah Dox (6) en zoontje Sion Jethro (2).

De inmiddels 41-jarige Anouk probeerde al langer een kindje te krijgen met haar liefde Dominique Schemmekes maar dat ging volgens haar moeizaam. ,,Ik ben in de afgelopen zes maanden eigenlijk de hele tijd - ik denk vanaf mei - zwanger geweest'', zei ze in november vorig jaar toen ze al zwanger was van Jelizah. ,,Ik ben een paar keer het kindje verloren.''

Ze werd daar onzeker van, maar bleef toch proberen. Vooral voor Dominique. ,,Die wil dat ook zelf een keertje meemaken, en voelen en ervaren. Dus ik heb gezegd: 'Nou ja, als dat er één is, dan wil ik nog wel een keer proberen.'''  Nu Jelizah er is, is het wat in verwachting zijn beteft even helemaal klaar voor Anouk. ,,Ik wil een knoop in die eileiders laten gooien. De boel afsluiten.''