Seizoen 3 La casa de papel in juli op Netflix

VideoDe populairste Spaanstalige serie van deze tijd krijgt een vervolg. Vanaf 19 juli is deel drie van La casa de papel te zien op Netflix. Dat maakt de streamingdienst bekend via een spannende teaser op YouTube.

De eerste twee delen van de serie gaan over een 'professor' die met acht specialisten de grootste overval in de Spaanse geschiedenis wil plegen. De teaser van deel 3 verklapt dat de overvallers niet lang van hun vakantie kunnen genieten.

La casa de papel is de populairste niet-Engelstalige serie wereldwijd van Netflix. In mei 2017 debuteerde de serie op de Spaanse zender Antena 3, waarna Netflix er een bewerking van maakte. Die verscheen in december van datzelfde jaar wereldwijd op de streamingdienst. Het tweede deel werd vorig jaar gepubliceerd.

Kijk hier naar de trailer van het derde seizoen:

Volledig scherm
La casa de papel © EPA
  1. Miley Cyrus verbaast wereld met Pink Floyd-cover in leren outfit: 'Zij heeft mijn depressie genezen’

    Miley Cyrus verbaast wereld met Pink Floyd-co­ver in leren outfit: 'Zij heeft mijn depressie genezen’

    De extravagante Amerikaanse actrice-zangeres Miley Cyrus heeft gisteravond op een festival in Las Vegas vriend en vijand verbaasd door een wel heel verrassende cover uit de hoge hoed te toveren. De goedlachse Hollywoodster koos op het jaarlijkse iHeartRadio Music Festival voor een nummer van Pink Floyd en deed dat helemaal niet onverdienstelijk, stellen critici. ,,Mijn respect voor Miley is gestegen.”