Volledig scherm
Selena Gomez. © EPA

Selena Gomez laat zich behandelen voor depressie

Selena Gomez heeft zich onlangs twee weken in een kliniek laten behandelen voor depressie en een angststoornis. Volgens een insider die Us Weekly sprak, voelt de zangeres zich na de therapie weer een stuk beter. 

De voormalig Disney-ster moest in 2016 haar tournee afbreken wegens ; 'angststoornissen, paniekaanvallen en depressie', zo maakte haar management destijds bekend. Haar behandeling deze maand zou daar een direct gevolg van zijn. ,,Ze wil niet weer terugvallen naar haar toestand van toen. Ze probeert daar altijd pro-actief in te zijn", aldus de bron.

Bij Selena werd in 2013 auto-immuunziekte lupus vastgesteld. Haar psychische problemen zijn daar volgens de zangeres bijwerkingen van. ,,Zoals velen van jullie weten, heb ik vorig jaar bekendgemaakt dat ik lupus heb, een ziekte die verschillende effecten heeft op mensen", zo verklaarde ze in 2014. ,,Ik ben er achtergekomen dat de paniekaanvallen en depressie bijwerkingen kunnen zijn van lupus weer voor hun eigen uitdagingen zorgen."

De zangeres is sinds enige tijd weer samen met Justin Bieber, met wie ze de afgelopen jaren een knipperlichtrelatie had.

  1. Maleisië in de ban van plotselinge echtscheiding oud-koning en Russische ex-miss

    Maleisië in de ban van plotselin­ge echtschei­ding oud-ko­ning en Russische ex-miss

    De Maleisische sultan en prins Sultan Muhammad V (50), die zich in januari na een regeringsperiode van twee jaar terugtrok als koning van Maleisië omdat seksfoto's waren opgedoken van zijn Russische echtgenote Oksana Voevodina (27), heeft tot grote ontsteltenis van zijn voormalige onderdanen toch maar besloten te gaan scheiden van zijn vrouw. De ontstane situatie wordt in Maleisië getypeerd als ‘koningsdrama’.