Sentimentele Madonna deelt foto's van Lourdes en wenst tijdmachine

Veel moeders zullen zich erin herkennen: zwelgen in het moment dat je beseft dat je kind volwassen wordt. Wereldster Madonna had vandaag zo'n sentimentele bui waarin ze een stapel foto's van haar kroost verzamelde en vervolgens met haar ruim 10 miljoen instagramvolgers deelde. Met daarbij een hoofdrol voor dochter Lourdes (21).

,,Ik wens dat de tijd even stil staat. Voor een heel lang moment'', aldus Madonna bij een trits emoticons van hartjes en klokjes. De 59-jarige Amerikaanse zangeres komt met een uitgebreid compilatiefilmpje, dat begint met een foto van een lachende Lourdes die haar mobiele telefoon vasthoudt.

Verder komen er wat selfies van de brunette en kiekjes van broertje Rocco (17) en de uit Malawi geadopteerde David (11) en Mercy (11) en de vijfjarige tweeling Estere en Stelle voorbij.

Madonna is dol op het delen van foto's van haar kids, maar omdat Lourdes - die actief is als model en dit jaar een contract afsloot met het streetwearlabel MadeMe - niet meer thuis woont, komt zij niet vaak in haar instagramtijdlijn voorbij. Op 14 oktober feliciteerde de zangeres van Like a Prayer haar oudste kind met de tekst 'Je zit voor altijd in mijn hart'.

Kleine meisje

Lourdes' vader is de Cubaans-Amerikaanse acteur Carlos Leon (51) die op Cuba woont. Ze werd vernoemd naar de bekende bedevaartplaats in Frankrijk. Madonna ontdekte ten tijde van de filmopnames van de kaskraker Evita dat ze zwanger was. ,,Ik was in shock, maar bedacht me daarna dat ik twee perfecte dingen op hetzelfde moment kreeg'', verklaarde Madonna in 1997 aan Oprah Winfrey tijdens haar eerste interview sinds de geboorte van Lourdes. Haar moeder Madonna Ciccone-Fortin overleed toen ze 5 jaar oud was. ,,Toen ik in de ogen van mijn kleine meisje keek, voelde het alsof ik genezen was. Ik had geen moeder die ik in de ogen kon kijken, ik herkende mezelf niet in haar.''

Op haar 59ste verjaardag afgelopen augustus deelde Madonna een unieke foto van haarzelf en haar kroost. Uit haar huwelijk met Guy Ritchie werd Rocco geboren. In 2008 en 2009 adopteerde ze David en Mercy uit Malawi. Begin dit jaar voegden Stella en Esther, ook uit Malawi, zich bij het samengestelde gezin.

Birthday 🎉🎂🎈🇮🇹♥️

Een foto die is geplaatst door Madonna (@madonna) op

Volledig scherm
© getty
Volledig scherm
In 2011 © REUTERS
Volledig scherm
In 2010 © AP