Volledig scherm
All Stars

Serie All Stars krijgt vervolg

De populaire serie All Stars komt terug op televisie. Jean van de Velde, regisseur van de serie, maakte aan RTV Utrecht bekend dat er een vervolg komt.

In de nieuwe serie Small Stars schitteren opnieuw de hoofdrolspelers uit All Stars, maar ditmaal keren ze terug in hun jonge jaren. ,,Ik ben bezig met een vervolg op All Stars, Smallstars. Het gaat daarbij om de hoofdrolspelers van Allstars, die in de jaren zeventig kind waren", stelde Van de Velde. 

De regisseur maakte al twee films en een een televisieserie over de zeven vrienden die van jongs af aan bij de club Swift Boys voetballen.

,,Denk dus aan de rol van de kleine Danny de Munk, die op z'n twaalfde al een beetje voelt dat hij homo is. We gaan dus terug in de tijd, met het jeugdvoetbal", aldus Van de Velde.

Het is nog onduidelijk wie de rol van de jonge jongens gaan spelen. De hoofdrolspelers van All Stars, zoals Peter Paul Muller, zouden de vaders van de jonge voetballertjes moeten gaan spelen. Wanneer de serie op de buis komt, zei de Utrechtse regisseur niet.