Volledig scherm
Romee Strijd © Photo News

Sexy Romee krijgt advies te eten en Loretta knuffelt opblaaspop

showbytesKorte updates van de sterren op Facebook, Twitter, Instagram en Snapchat: wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van BN'ers en celebrities. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Sylvana is starstruck

Tijdens een evenement van de Kleurrijke Top 100, de jaarlijkse ranglijst van honderd Nederlanders die het afgelopen jaar zijn opgevallen op het gebied van diversiteit en verbinding, pakte een ietwat nerveuze Sylvana Simons haar momentje en liet ze zich vastleggen met voormalig voetballer Khalid Boulahrouz. ,,Ik was zo starstruck dat ik heel stom reageerde, maar ik vond het geweldig je te zien en bedankt voor het compliment!'', laat ze hem weten via Instagram.

#kleurrijketop100 ✔ @sylvanasimons & @boulahrouz81

Een foto die is geplaatst door De Kleurrijke Top 100 (@dekleurrijketop100) op

Loretta's Dude

Koffietijd-presentatrice Loretta Schrijver is tijdens de middagshow 5 Uur Live in een innige omhelzing gespot met een opblaaspop die onderdeel is van een bordspel. Volgens de redactie van het programma luistert de 'man' in kwestie naar de naam Dude.

Loretta had het wel erg gezellig met 'Dude'. 😂 #5UurLive #WhoIsTheDude #Bordspellen #FijneAvond

Een foto die is geplaatst door null (@) op

Romee op maandag

Het Zoetermeerse topmodel en Victoria's Secret Angel Romee Strijd krijgt complimenten op haar nieuwste lingeriekiekje, maar er klinkt ook kritiek. Omdat het witte broekje van kant bijna van haar strakke billen afglijdt, luidt het dringende advies van haar volgers echt meer te gaan eten.

Ok Monday, let’s do this! 🔛

Een foto die is geplaatst door Romee Strijd (@romeestrijd) op

Katja voelt zich cosy

Katja Schuurman en haar levenspartner, de Amsterdamse chefkok Freek van Noortwijk, hebben gisteren voor een romantisch knapperend haardvuur een potje, vermoedelijk Surinaams Monopoly gespeeld. Wie won is onduidelijk, maar volgens Katja was het hoe dan ook 'cosy'.

Onze #lazysunday #yesterday #monopoly #suriname #cosy #family #home @freek_van_noortwijk

Een foto die is geplaatst door Katja Schuurman (@katjaschuurman) op

Prima panterprintje 2.0

Styliste Danie Bles weet het honderd procent zeker. Een fijn Nel Veerkamp-panterprintje moet ook in het najaar van 2017 nog prima kunnen. Het textiel heet dan gewoon Nel Veerkamp 2.0.

Nel veerkamp 2.0 #shoot #mixandmatch #leopard #gold

Een foto die is geplaatst door BYDANIE (@bydanienl) op

De looks van Carice

Actrice Carice van Houten trakteert haar volgers vandaag op een 'look of the day'. Wat dat inhoudt? Zo te zien warrige haren, een bleek gezicht, lang zwarte jas, laarsjes en wat herfstbladeren. De fans van Carice vinden het prachtig.

Look of the day

Een foto die is geplaatst door Carice van Houten (@leavecaricealone) op

'Kabouter' Paay op plateauzolen

Patricia Paay en haar dochter Christina zijn in Moskou, en op plateauzolen, neergestreken  bij de wereldberoemde Basilius kathedraal. Christina noemt haar veel kleinere moeder, zo blijkt uit het bijschrift bij een foto, 'een kabouter'. 

Lekker bij de Basillius-Kathedraal met mijn kathedraal kabouter 👋🏻 #mama #moscow #squad

Een foto die is geplaatst door Christina Curry (@katinkacoorie) op

Max simuleert

Max Verstappen kroop vanmorgen in zijn grijze ochtendjas en met een nog niet echt uitgeslapen gezicht in een simulator om alvast wat gevaarlijke bochten te oefenen voor komende Formule 1-races.

Good morning #monday

Een foto die is geplaatst door Max Verstappen (@maxverstappen1) op

Claudia revalideert in hangmat

Claudia de Breij, die vorige week een enkelband scheurde, komt met een korte update over haar tijdelijke ongemakken. Ze revalideert volgens eigen zeggen in een hangmat met een Hendrik Groenschoen en nieuw, zwart gips aan. De Breij kan voorlopig nog niet aangekleed en opgetut op het podium. 

Quinty laat zich voorttrekken

Quinty Trustfull en haar man Orlando hebben in Noorwegen een avontuurlijk ritje gemaakt op een door honden voortgetrokken slede. ,,Ik val van de ene verbazing in de andere'', aldus een enthousiaste Quinty', die de noeste, zwoegende viervoeters 'lief noemt. 

William blikt terug

Sterrenfotograaf William Rutten denkt ietwat weemoedig terug aan de tijd dat fotograferen nog niet digitaal was. Dat doet hij met een foto van de koelkast waarin hij ooit de analoge rolletjes op de juiste temperatuur bewaarde. 

Then and now, surviving the analog day's... 😂 #shootinganalog #analogfilm #williamrutten

Een foto die is geplaatst door William Rutten (@williamrutten) op

Trijntje's eigen Pietje

Voor zangeres Trijntje Oosterhuis was het gisteravond al sinterklaas en daar wist haar in december 2015 geboren dochtertje Maël wel raad mee. Het als 'pietje' verklede meisje is het eerste kindje van Trijntje en haar vriend Alvin Lewis: de tweelingbroer van souldiva Berget. Uit een eerdere relatie heeft ze nog twee zoontjes die niet meer in de goedheiligman geloven. 

Pakjes avond 🎁🎁🎁! Maar vooral hilarische en hartverwarmende gedichten! #pakjesavond🎁 #mooiegedichten #positivestrikes #familie

Een foto die is geplaatst door Trijntje Oosterhuis (@trijntjeoosterhuis) op

Arie draait het om

Presentator-sportschooleigenaar Arie Boomsma komt met een grappig filmpje waarin is te zien hoe iemand stoeit met het frame voor een verkeersbord en de betonnen sokkel die daaraan vastzit. Volgens Arie een goed voorbeeld van hoe je dingen die je dwarszitten ook van de andere kant kunt bekijken.

Een nieuwe week! Probeer de dingen die je dwars zitten eens van een andere kant te bekijken. Maak er wat moois van!

Een foto die is geplaatst door Arie Boomsma (@arieboomsmainstagram) op

Hind is jarig!

Zangeres Hind Laroussi vierde gisteren in Los Angeles (Amerika) uitgebreid met een clubje dierbaren haar 33ste verjaardag. 

Pizzapoezentrui. Fout of niet?

3FM-dj Domien Verschuuren kreeg gisteren deze foute pizzapoezentrui van Sinterklaas. Mooi? Zijn volgers zijn vooralsnog verdeeld.

'Evgeniy, zoiets doe je niet'

Evgeniy Levchenko, de levenspartner van actrice Victoria Koblenko, heeft samen met haar een reisje naar Miami geboekt. Dat laat hij weten bij een foto waarop hij te zien is met een aantal zaken: een gespierde torso, piepklein zwembroekje, azuurblauw water en een surfplank. Eén van zijn volgers vraagt zich af waarom hij in vredesnaam net zo'n kiekje op de proppen komt. ,,Doe eens even lekker normaal.''

Duur wijntje voor Roel

Roel van Velzen verbaasde zich tijdens een stedentripje in Noorwegen over de in zijn ogen torenhoge prijs voor een glas wijn: 15 euro. ,,Dus we doen geen kerstcadeaus dit jaar...''