Volledig scherm
Sheryl Crow © AP

Sheryl Crow kampt met goedaardige hersentumor

De Amerikaanse zangeres Sheryl Crow lijdt aan een goedaardige hersentumor, zes jaar nadat ze met succes de strijd won tegen borstkanker. Dat heeft Crow gezegd in een interview met Las Vegas Review-Journal.

Volledig scherm
Crow eind april tijdens een optreden in Indio, Calilfornië. © getty

Crow, die tussen 2003 en 2006 een relatie had met de Amerikaanse wielrenner Lance Armstrong, zegt dat ze zich zorgen begon te maken toen ze zich tijdens optredens de teksten van haar liedjes niet meer kon herinneren.

'Ik was zodanig ongerust over mijn geheugen dat ik een MRI-scan heb laten uitvoeren. En zo ben ik te weten gekomen dat ik een hersentumor heb', aldus de 50-jarige zangeres, die de resultaten van de MRI-scan in november al kreeg. 'Ik heb er nooit echt over gesproken. De tumor is goedaardig, dus hoef ik me geen zorgen te maken.'

Crow, die tijdens haar carrière negen Grammy Awards in de wacht sleepte, woont momenteel in Nashville (Tennessee). Ze is vooral bekend van de liedjes 'All I wanna do', 'If it makes you happy' en 'Soak up the sun'. Ze verkocht meer dan 35 miljoen albums.