Volledig scherm
Shirma. © ANP Kippa

Shirma is boos op Jim en Chantal doet bekentenis

showbytesKorte updates van de sterren op Facebook, Twitter, Instagram en Snapchat: wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekende Nederlanders en celebrities. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Shirma is boos op Jim

Als blikken konden doden, was het slecht afgelopen met Jim Bakkum. Hij zong samen met Shirma Rouse bij het Kerstfeest op de Dam. Hij kreeg tijdens de repetities een onweersblik van de zangeres. ,,Bitch, je stal mijn zin", is te lezen bij het plaatje dat Shirma deelt op Instagram. Alles met een knipoog natuurlijk, want ze schrijft ook naar Jim: ,,Ik mis je."

Dochter Nicolette is vechtersbaasje

RTL-presentatrice Nicolette Kluijver heeft vandaag een sportief dagje met haar dochtertje Isabella. Ze betreden namelijk samen de tatami voor een potje judo. Het 4-jarige meisje is volledig gehuld in een judopakje en is klaar om te vechten. Nicolette zelf heeft vooralsnog een normale sportieve outfit aan.

Luuk ziet opvolger

Het was een rare avond voor Luuk Ikink. Sinds hij elke avond te zien is bij RTL Boulevard was hij nog niet teruggeweest in RTL Late Night, waar hij tot die tijd filmpjes aan elkaar praatte. Gisteren was hij uitgenodigd door Humberto Tan om over een vlogproject te praten. Daar had hij ook een ontmoeting met zijn opvolger Marieke Elsinga. ,,Een prima avond", aldus Luuk.

Maaslandjes zijn kaaskoppen

Bridget Maasland plaatst een kiekje op Instagram waarop het lijkt alsof ze een bezoekje heeft gedaan aan de Maaslander fabriek. Samen met haar zoontje Mees poseert ze voor een rek vol met kaas. ,,Say cheese, echte kaaskoppen", schrijft ze er grappend bij.

Chantal is een gamer

Met de voetjes op het tv-meubel speelt Chantal Janzen vandaag een videospelletje met haar 8-jarige zoon James. De twee zijn al een dik half uur bezig met de game en ze vermaken zich prima. ,,Ja ik weet het, er zijn verstandigere ouder/kind bezigheden", bekent Chantal. Ze roept andere moeders op ook dit soort bekentenissen te doen.

  1. Onbegrip over DWDD-betoog over ouderwets en te weinig divers Friends

    Onbegrip over DWDD-be­toog over ouderwets en te weinig divers Friends

    Komende week is het precies 25 jaar geleden dat de legendarische serie Friends begon; reden genoeg voor De Wereld Draait Door om aandacht te besteden aan de reeks. Arda Kaya van Yung DWDD ging langs bij mediawetenschapper Dan Hassler-Forest van de Universiteit Utrecht en die stelde dat Friends in 2019 niet meer kan. Op sociale media heerst veel onbegrip over zijn betoog: ‘Heeft deze vent überhaupt ooit Friends gekeken?’