Doutzen Kroes
Volledig scherm
Doutzen Kroes © AFP

Shirtloze Doutzen heeft het koud, Roxeanne trouwt met beste vriend

ShowbytesKorte updates van de sterren op sociale media – wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Heeft iemand een trui voor Doutzen Kroes in de aanbieding? Het Nederlandse topmodel heeft het namelijk wat koud.

Maan de Steenwinkel stond gisteren op een podium op Curaçao met vriend en dj Tony Junior voor een optreden. Vandaag geniet ze van het tropische weer.

Roxeanne Hazes en haar verloofde Erik vieren momenteel vakantie in Portugal. ‘Ik ga trouwen met mijn beste vriend', schrijft de dochter van wijlen André Hazes bij wat zwoele vakantiekiekjes.

Vielen er eergisteren nog cornflakes op Gaby Blaasers derrière, vandaag is de actrice - gehuld in een kittig pakje -betrapt met een groot stuk chocolade in haar hand.

Het Halloween-feestje van gisteravond was volgens Winston Gerschtanowitz erg leuk. De presentator heeft alleen een klein probleempje: hoe krijg je toch al die schmink eraf?

Gisteren streden diverse realitysterren tegen elkaar in de ring tijdens Boxing Influencers. Laura Ponticorvo won van Lena en dat smaakt naar méér. ‘Ik ben nog niet klaar, nog lang niet uitgeleerd en ik wil weer in de ring staan!", schrijft de influencer.

Dat uurtje langer slapen ging vannacht niet op voor Barry Atsma. ‘‪Ik heb Bobbi gisteren heel duidelijk uitgelegd hoe dat zit met de wintertijd... maar luisteren, ho maar', schrijft de acteur bij een selfie die hij vannacht om 5.20 uur maakte.

Ook Yolanthe Cabau hees zich in een spannende outfit voor Halloween. Fans van de presentatrice raken niet uitgepraat over haar verschijning. 'Hot mama!’, merken meerdere volgers op.

Jan Smit moest gisteren even twee keer met zijn ogen knipperen toen bleek dat zijn dochter Emma een perfecte radslag kon maken.

Gisteravond vroeg Emma of ik even haar radslag (zonder handen) wilde filmen... 'Yeah right', dacht ik toen! Maar zie hier het resultaat... Ik ben nog steeds flabbergasted! 🤩 #EmmaSmit #Mafketel

19.2k Likes, 657 Comments - JAN SMIT (@jansmit) on Instagram: "Gisteravond vroeg Emma of ik even haar radslag (zonder handen) wilde filmen... 'Yeah right', dacht..."

Niet één verjaardag, maar een feestweek voor Kae, het dochtertje van Naomi van As en Sven Kramer.

Voor schaatskampioene Ireen Wüst en haar verloofde Letitia is zondag een ‘fundag'.

Fender, het zoontje van Roxeanne Hazes, heeft vandaag een wijze les voor de fans van zijn mama. Het ventje kust zichzelf in de spiegel en is zo te zien helemaal in zijn nopjes met zijn verschijning. ‘Houd van jezelf, zoals mijn zoon van zichzelf houdt', grapt Rox.

Rosanna Kluivert mag vandaag 47 kaarsjes uitblazen. ‘Bedankt allemaal voor de felicitaties, dat betekent veel voor me’, laat ze weten op Instagram.