Volledig scherm
© Simon Keizer/Lisette Lubbers Photography

Simon Keizer vader geworden van dochtertje

Zanger Simon Keizer en zijn vrouw Annemarie hebben een dochtertje gekregen: Kiki Keizer. Het meisje is gisteravond geboren, zo maakt het stel bekend via het Instagram-account van de Volendammer.

,, We leven op een letterlijke roze wolk!! Want op 26/07/2017 is onze kerngezonde dochter Kiki Keizer ter wereld gekomen!” Eerder schreef hij bij een foto van hem en zijn zwangere vrouw als grapje: ,,Dik & Simon”, terwijl hij liefdevol over haar buik wreef.

,,Moeder en dochter maken het meer dan goed'', laat het management van de Volendamse zanger weten. In december maakte Simon tijdens het jubileumconcert van Nick en Simon in Ahoy bekend dat hij vader zou worden. Dat deed hij tijdens de aankondiging van het nummer
Door jou.

Het is het eerste kindje voor de Volendamse zanger en zijn vrouw. Het stel had al wel twee chihuahua's, ook meisjes. In 2012 stapten Simon en Annemarie in het huwelijksbootje.

Volledig scherm
© Simon Keizer/Lisette Lubbers Photography
  1. Vier maanden na bevalling tweeling is Beyoncé alweer helemaal in shape
    foto's

    Vier maanden na bevalling tweeling is Beyoncé alweer helemaal in shape

    Amper vier maanden na de geboorte van haar tweeling Sir en Rumi heeft de Amerikaanse superster Beyoncé (36) haar oude figuur alweer helemaal terug. De zangeres verscheen dinsdagavond in een superstrakke glansjapon met diep decolleté, megasplit, glinsterende killerheels en reusachtige oorbellen op een liefdadigheidsconcert in New York. En haar afgetrainde lijf werden natuurlijk getrakeerd op een zee van flitslichten.