Volledig scherm
© RTL

Single BN'ers daten naakt op tropisch eiland

Aan het nieuwe seizoen van de RTL5-serie Adam zkt. Eva gaan bekende Nederlanders meedoen als kandidaat. Het is nog niet bekend welke celebrity's uit de kleren gaan voor het datingprogramma waarin singles elkaar naakt ontmoeten op een tropisch eiland.

RTL heeft vandaag de inschrijving geopend voor het programma Adam zkt. Eva Vips. ,,Met welke VIP zou jij willen daten op een tropisch eiland?", luidt de oproep. De show wordt opnieuw gepresenteerd door Nicolette Kluijver. Zij nam ook Adam zkt. Eva voor haar rekening, dat in het voorjaar van 2014 werd geïntroduceerd.

Fajah Lourens heeft de uitnodiging voor het RTL-datingprogramma beleefd afgeslagen. Ze moet er niet aan denken om voor het oog van de camera's naakt over een tropisch eiland te moeten huppelen. ,,Ik ben er voor gevraagd, ja", bevestigde Fajah woensdag in de ochtendshow van Lex Gaarthuis op Radio 10. ,,Maar nee zeg. Ik ga daar een beetje naakt over het strand rennen. Ik ben vaak naakt te zien maar niet zo. En wat voor mensen willen dat en wat voor types komen daarop af, joh. Ik vraag me serieus af of ze dat programma vol krijgen hoor. Dat gaat toch niemand doen? Ik sowieso niet. Nee."

Voor Nicolette was Adam zkt. Eva haar eerste presentatieklus voor RTL5. ,,Mensen denken meteen 'is het plat, is het seks', dat is het totaal niet'', liet ze toentertijd los aan het AD. ,,Ik ben natuurlijk redelijk afgestoft na al die jaren Spuiten & Slikken, maar ik kan, volgens mij, volhardend zeggen, dat het niet plat is.''