Sinterklaas duikt op in Nederland.
Volledig scherm
Sinterklaas duikt op in Nederland. © NTR

Sinterklaas op miraculeuze wijze dag eerder in Nederland dan gepland

Was Sinterklaas eerder deze week nog spoorloos verdwenen, vrijdag verscheen hij - nota bene een dag eerder dan gepland - in Nederland. De goedheiligman werd gespot door meerdere voorbijgangers en daarmee komt er een einde aan de zoektocht naar de Sint, zo was te zien in het Sinterklaasjournaal.

4 reacties

 • van Ham

  7 maanden geleden
  Dit jaar zal, denk ik, voor de laatste keer zijn, want de twijfels slaan toe. Ik kijk nu al jaren met mijn kleinkinderen, nu nog de laatste twee! Gezellige periode, wat hebben wij het toch goed! Dan denk ik aan die duizenden in erbarmelijke omstandigheden. Mijn kleinkinderen genieten er met volle teugen van, dus ik ook!
 • Peter Serný

  7 maanden geleden
  Toch wel aan de milieu en corona regels gehouden?
 • henriette van renselaar

  7 maanden geleden
  Sinterklaas is weer in het land jippie, onze dochter wilde gelijk haar schoen voor het raam zetten zodat Sinterklaas haar niet zou overslaan. Om daarna heerlijk in slaap te vallen
 • van der Es

  7 maanden geleden
  Wat was ik als kleuter (jaren 80) bang voor Sinterklaas. Kwam hij aan op zijn paard. Ik dacht ''nu ga ik voor gaas''. Ik was niet echt een lieverdje. Bleek er niets in zijn 'grote boek' over mijn ondeugden te staan en kreeg ik een aai over mijn bol. Ergens heeft dat opvoedkundig wel haar nut bewezen.
 1. Humberto Tan neemt Amsterdam Diner Award in ontvangst

  Humberto Tan neemt Amsterdam Diner Award in ontvangst

  Prinses Mabel, Humberto Tan en Victoria Koblenko waren zaterdagavond aanwezig bij het Amsterdam Diner, dat haar 30-jarig bestaan vierde. In totaal is 1,27 miljoen euro opgehaald met het gala, bedoeld voor onderzoek naar hiv, zorg voor mensen met hiv en aids in Oekraïne en de opsporing van hiv bij baby’s en kinderen in Kenia. Tan mocht de Amsterdam Diner Award in ontvangst nemen, een prijs die sinds 2016 wordt uitgereikt ‘aan personen die zich actief inzetten in de strijd tegen aids’.