Volledig scherm
Katja Schuurman © Instagram

Slaperige Katja baalt van deadline en spierbundel Arie alweer op een cover

showbytesKorte updates van de sterren op Facebook, Twitter, Instagram en Snapchat - wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van BN'ers en celebrity's. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Nieuwslezeres Hannelore Zwitserslood, bekend van RTL Live, heeft vandaag wat zonnige highlights in haar kapsel laten aanbrengen. Volgens Hannelore ging het om een best uitgebreide sessie.

Actrice Toprak Yalciner is met haar zussen naar toeristisch Giethoorn geweest om vanuit een boot eens goed het Venetië van Holland te aanschouwen.

Hoe kijkt Donny, de sportieve zoon van zanger Dries Roelvink, nu eigenlijk op onderstaande foto? Teleurgesteld, boos, dromerig, vriendelijk, verveeld of denkt hij wellicht ergens aan. 'Non stop', schrijft hij zelf bij het kiekje.

Realityster annex modemeisje Laura Ponticorvo is vandaag gaan schommelen op het dak van de A'DAM toren in Amsterdam.

Krachtpatser Arie Boomsma (44) jubelt dat hij alweer voor de vierde keer met rollende spierbundels en een woeste doch vriendelijke blik op de cover staat van een bekend sportblad.

Jan Versteegh maakte een sprongetje op een glibberige rots in Schotland en dat liep volgens hem niet helemaal goed af. Bij de landing gleed hij namelijk met zijn voeten het water in.

Xander de Buisonjé werd vanmorgen al badderend verrast door zijn begin vorig jaar via een Amerikaanse draagmoeder geboren dochtertje Céla Lynn. De zanger en zijn vrouw Sophie kozen uit medisch oogpunt voor een draagmoeder.

Oud-wielrenster Daniëlle Overgaag, de echtgenote van tv-magnaat Reinout Oerlemans, blaast vandaag 45 kaarsjes uit en dat werd gisteren al uitgebreid met een clubje vriendinnen gevierd.

De Nederlandse acteur Mike Weerts is ook jarig. Van zijn collega's kreeg hij in het stadstheater van Arnhem een wat slordig ogende, thuis gebakken taart voor de neus gezet. De smaak was volgens Mike (36) uitstekend.

Angela Groothuizen is met haar twee dochters Nona en Lola een theatertje gaan pakken in Londen. De uitgelaten dames waren diep onder de indruk van het gebouw.

Chantal Janzen staat bijna op het punt te bevallen van haar tweede kindje, maar nu al oefent de blondine op een flink uit de kluiten gewassen hond, hoe je een baby in slaap aait. Janzen, die over circa 4 weken in uitgerekend, vergelijkt de viervoeter met de komende baby. ,,Nu begrijp ik waarom ik last had van maagzuur...''

Nieuwslezeres Dionne Stax komt na het presenteren van de NPO-verkiezingsavond even bij bij haar zus in de Spaanse metropool Barcelona. 

Wendy van Dijk is superslank en dat wil ze graag zo houden. Ze blijft in topconditie met haar eigen hardloopelftal.

De met een burn-out worstelende Bibi Breijman - de vriendin van Waylon -slaagde er vandaag in een voorzichtige lach op haar gezicht te toveren.

De Rotterdamse stylist Fred van Leer pakte vanmorgen na het opstaan gelijk zijn gsm om een ietwat onuitgeslapen selfie te maken.

OG3NE-zussen Shelley, Lisa en Amy Vol blikken vooruit om een nog ultrageheime samenwerking met niemand minder dan Jim Bakkum. De repetities waren volgens de meiden 'hilarisch'. Op het eindresultaat moeten we nog even wachten.

Quinty Trustfull zag zichzelf ontelbare keren in de spiegels van een lift. 

Katja Schuurman nam vannacht om half twee nog een filmpje op waarin ze stelt dat het voltooien van haar nieuwe reisboek 'een zware bevalling' was. Ze was liever ergens gaan dansen, maar de deadline was even belangrijker, aldus de actrice-presentatrice-schrijfster.

Gordon, die recent een huis kocht in Kaapstad, heeft zich gisteren voor een niet nader te benoemen doel 'mooi' laten maken door twee vakbekwame visagisten.

Muck, het zoontje van zanger Jaap Reesema en zijn momenteel weer zwangere ex-miss Kim Kötter, is elke dag vroeg uit de veren voor een speelmomentje met zijn favoriete kunffels.

Humberto Tan presenteerde gisteravond de alweer duizendste aflevering van RTL Late Night en van de parkeergarage waar hij uit veiligheidsoogpunt altijd zijn bolide stalt, kreeg hij na afloop een bos bloemen voor waarschijnlijk even zo vaak parkeren in het centrum van Amsterdam.

Actice Anne-Marie Jung - momenteel deelneemster aan het SBS-programma Vet Fit - heeft een zonnig en lente-achtig setje gescoord voor haar komende verjaardag op 3 april.

Frans Bauer scheurde gisteren naar België om daar, bij elektronicawinkels in Hasselt en Antwerpen, wat handtekeningen uit te delen aan zijn Vlaamse fans.

Wie Marco Borsato en zijn vrouw Leontine 'in het wild' wil spotten, kan dat nu doen in Puglia in het zuiden van Italië. Daar is het stel momenteel op vakantie en bloemen aan het plukken. Helemaal duidelijk is hun aanwezigheid daar overigens niet. Het kan ook nog zijn dat Leontine er haar vriendschap met een goede vriendin viert.