Volledig scherm
Miljuschka is happy © Instagram

Slaperige Miljuschka showt bikinilijf, 'boef' Roxeanne krijgt compliment

ShowbytesKorte updates van de sterren op Facebook, Twitter, Instagram en Snapchat: wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van BN'ers en celebrities. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Blondie Rox

Roxeanne Hazes telt de dagen af tot de release van haar eerste soloalbum In Mijn Bloed in de Amsterdamse Melkweg. Voor de promotie van het schijfje liet Rox haar haren blond kleuren en kreeg de daaropvolgende fotoshoot een jaren 50-tintje. ,,Zo trots op je, boef'', reageert Erik Zwennes, de verloofde van de dochter van wijlen André Hazes.

Charlie vanuit Frankrijk

Op veler verzoek deelt presentator Dennis Weening weer eens een videootje met zijn schattige dochtertje Charlie. Het meisje heeft een speciale versie van het kinderliedje 'Poesje Mauw' in petto voor de fans van haar vader.

Op veler verzoek weer even een Charlie filmpje. Ze zingt een liedje voor jullie

Een foto die is geplaatst door null (@) op

De kers van Frans

Frans Bauer is bijna emotioneel om de manier waarop hij na een vakantieperiode weer welkom werd geheten op de bühne. ,,Na je optreden 3000 man Fransie Fransie te horen roepen, dat is toch echt de kers op de taart'', aldus de enthousiaste Brabantse volkszanger.

Roos mist haar moeder

Een trieste dag voor voormalig Wie is de Mol?-deelneemster en columniste Roos Schlikker. Ze heeft afscheid moeten nemen van haar moeder Emma, zo meldt ze bij een foto van haarzelf als baby.

Jetteke spot wild

Styliste Jetteke van Lexmond geniet volop van een familievakantie naar magisch Zuid-Afrika. Vandaag neuzen nieuwsgierige zebra's rond bij Jettekes tent in Tanzania.

L'amour voor De Buisonjé's

Sophie de Buisonjé heeft een tip voor stedentripliefhebbers die eens wat anders willen dan Parijs. Volgens de blondine is Bordeaux, waar ze verblijft met haar grote liefde Xander, the place to be.

L'amour ♥️ @xdebuisonje #bordeauxiszoprachtig #pariseatyourheartout

Een foto die is geplaatst door null (@) op

Marlijn in Zoutelande

Actrice en zangeres Marlijn Weerdenburg is met haar liefje Paul neergestreken in Zeeland en laat en passant weten dat ze helemaal weg van haar vriend is. Het is een spannende tijd voor het stel: ze hopen volgende maand voor de eerste keer ouders te worden.

Zeeland Zoutelande. Weg van dit stukje Nederland. En van de man naast mij.

Een foto die is geplaatst door null (@) op

Ola Miljuschka

De mooie kokkin Miljuschka Witzenhausen is happy in Spanje. Vanaf een jaloersmakend parelwit en zonnig strand showt ze haar ananas-bikini en laat ze weten dat haar vakantie een groot feest is.