Måneskin.
Volledig scherm
Måneskin. © Getty Images For Global Citizen

Songfestivalwinnaar Måneskin treedt op bij MTV EMA’s

De Italiaanse rockformatie Måneskin treedt op tijdens de MTV Europe Music Awards in Hongarije. Ook de Duitse zangeres Kim Petras en de Colombiaanse zanger Maluma zijn aan de line-up toegevoegd.

 1. Måneskin, Billie Eilish en BTS: bekijk de bijzonderste optredens van Global Citizen
  Play
  video's

  Måneskin, Billie Eilish en BTS: bekijk de bijzonder­ste optredens van Global Citizen

  De grootste artiesten ter wereld slaan vandaag de handen ineen voor een van de grootste goededoelenacties allertijden. Op vijf continenten treden 24 uur lang artiesten als Coldplay, Billie Eilish en BTS op voor Global Citizen Live, een initiatief dat een einde hoopt te maken aan onder meer de hongercrisis in arme landen en strijdt voor een gezonde planeet. Van bijzondere samenwerkingen tot klassieke hits: deze optredens mag je niet missen.
 2. Ruim 2,7 miljoen kijkers voor spektakelrace Formule 1

  Ruim 2,7 miljoen kijkers voor spektakel­ra­ce Formule 1

  Een groot deel van televisiekijkend Nederland heeft gisteravond gekeken naar de een-na-laatste Formule 1-race van het seizoen. De chaotische Grote Prijs van Saudi-Arabië, waarin Max Verstappen tweede werd achter zijn grote rivaal Lewis Hamilton, trok via Ziggo Sport ruim 2,7 miljoen kijkers, onder wie ruim een miljoen via Ziggo Sport Select. De race was daarmee ruimschoots het best bekeken programma van de dag, meldt Stichting KijkOnderzoek (SKO).
 3. Kijkers geroerd door eerbetoon aan Bram van der Vlugt: Paul de Leeuw en Sint bezoeken graf
  Update

  Kijkers geroerd door eerbetoon aan Bram van der Vlugt: Paul de Leeuw en Sint bezoeken graf

  Paul de Leeuw en Sinterklaas hebben een groot deel van de 954.000 kijkers gisteravond geraakt met een eerbetoon aan de vorig jaar overleden acteur Bram van der Vlugt. De uitzending van Sint & De Leeuw begon op een kerkhof, waar de huidige Sint-acteur Hans Kesting het graf bezocht van zijn voorganger. Vooral de compilatie met grappige momenten van Bram en Paul maakte indruk. ‘Dit mag de hele avond duren.’