Volledig scherm
Sonja en Jan, vorig jaar in Amsterdam. © Brunopress

Sonja Bakker kondigt scheiding aan

Sonja Bakker en haar man Jan Reus gaan scheiden. De dieetgoeroe plaatste vandaag een veelzeggende foto op Instagram met de tekst: ,,Een punt zetten maakt ruimte voor een nieuw begin", gevolgd door een emotioneel bericht waarin ze vertelt dat ze gaat scheiden.

,,Na veel te hebben nagedacht heb ik het moeilijke besluit genomen om uit elkaar te gaan. Wij gaan verder als trotse ouders van onze mooie kinderen", begint de 42-jarige Bakker haar bericht op sociale media. ,,Ik zou het fijn vinden als in deze moeilijke periode respectvol met onze verdrietige privésituatie wordt omgegaan." Liefs Sonja", sluit ze af.

Bakker trouwde vier jaar geleden op het Spaanse partyeiland Ibiza met Reus. De twee kregen in december 2012 een zoontje, Bram. 

Villa

Volledig scherm
Sonja Bakker © anp

Eerder deze maand kocht de blondine een statige villa van maar liefst een miljoen euro. Volgens de huizensite Bekendeburen.nl hoefde de dieetgoeroe geen hypotheek af te sluiten en bracht ze dus eigen geld in

Het is overigens niet de eerste scheiding voor de gewichtsconsulente: in 2009 liep haar huwelijk met Koen Lenting op de klippen. Met hem heeft ze twee kinderen, Tristan en Finn.