Volledig scherm
Sonja Bakker heeft een 'happy weekend'. © Brunopress

Sonja Bakker proost op happy weekend, bezwete Dionne klimt

ShowbytesKorte updates van de sterren op Facebook, Twitter, Instagram en Snapchat: wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van BN'ers en celebrities. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Phalerieau poseert

'Ola supermercado'. Valerio heeft zich, om onbekende reden, op het snikhete Ibiza in een strak pak gestoken.

Yo is diepzinnig

Na een wandeling met haar kleintje Xess Xava, in niets meer dan een pamper, beseft Yolanthe dat ze als moeder over krachten leerde die ze eerder niet kende. ,,En je leert omgaan met angsten waarvan je niet wist dat ze bestonden'', tikt de voetbalvrouw poëtisch op.

Dionne en de zwarte bergen

NOS-nieuwslezeres Dionne Stax heeft er een pittige klimtocht opzitten. In het Biogradska Gora National Park in Montenegro beklom ze een berg waar ze uiteindelijk bezweet en al van het uitzicht kon genieten.

Joëlle: New me

Model Joëlle Witschge heeft zich in Los Angeles laten verleiden tot een ietwat rigoureuze knipbeurt. De ex van Waylon liet haar lange donkere lokken afknippen tot ver boven haar schouders. ,,New adventures, new me'', concludeert de dochter van oud-profvoetballer Richard Witschge.

Luuk is een speeltje

Lieuwe Ikink (2) heeft een nieuw spelletje ontdekt waarbij zijn vader Luuk het onderspit delft. De voormalig sidekick van Humberto Tan werd 'begraven' onder een berg knuffels.

Voer voor bride to be Romy

Nachtegaaltje Romy Monteiro bereidt zich aan de Balinese kust voor op haar bruiloft met marinier Django van Rijn. Met de knapste man ter wereld naast zich, een cocktail en hapjes, spreekt ze van een fijn leven.

Anouk ontspant in Thailand

Musicalactrice Anouk Maas heeft er een yoga-retreat op het Thaise Koh Samui opzitten. La Maas, die een week lang haar telefoon moest inleveren, laat met het delen van een yogapose waarbij ze zichzelf moeiteloos dubbelvouwt nog maar eens zien hoe lenig ze is.

Sanne op het platteland

Actrice Sanne Vogel heeft haar roadtrip met haar grote liefde Melchior afgesloten met een bezoek aan een volgens haar fantastische biologische camping op een idyllisch plekje in Duitsland. Fans vragen zich nieuwsgierig af hoe Sanne toch aan al die fabelachtige vakantiebestemmingen komt.

Sonja lust wel een wijntje

Dieetgoeroe Sonja Bakker proost zichzelf met een wit wijntje moed in nadat ze deze week haar tweede scheiding aankondigde. Ondanks dat de eierkoekenkoningin na vier jaar haar huwelijk met Jan Reus zag stranden, spreekt de moeder van drie van een 'happy weekend'.