Soundos el Ahmadi met stille trom vertrokken bij DWDD

VideoSoundos el Ahmadi (34) keert niet meer terug in De Wereld Draait Door als huiscomedian. De Amsterdamse cabaretière en het programma waren simpelweg geen goede match, zo vertelt ze aan Televizier.nl.

Volledig scherm
© ANP Kippa
Quote

Het sloeg soms niet goed aan

Soundos el Ahmadi

,,Ik kwam erachter dat mijn comedystijl niet altijd matcht met het bespreken van de actualiteit. Wat goed werkt in een stand-upcomedyomgeving, sloeg soms niet goed aan tijdens de live-uitzending. Ik heb daarom in goed overleg besloten om niet verder gaan'', verklaart Soundos, die al enkele weken niet meer te zien is in het actualiteitenprogramma van de VARA.

Het wekelijks schrijven en testen van 'het materiaal' bleek voor de krullenbol ook te zwaar. ,,Naast mijn tournee, presentatie- en schrijfwerkzaamheden voor mijn nieuwe theatershow en filmscript.''

Kritiek
Soundos, die in september aangekondigd werd als de nieuwe huiscabaretière, kreeg vorige maand een lading kritiek te verdragen toen twitteraars massaal lieten weten haar grapjes niet te waarderen.

Eerder waren onder meer Peter Pannekoek, Pieter Derks en Martijn Koning enige tijd vaste cabaretier in de talkshow van Matthijs van Nieuwkerk.

  1. Stylist Chiel Harten in elkaar geslagen en beroofd

    Stylist Chiel Harten in elkaar geslagen en beroofd

    De Rotterdamse tv-persoonlijkheid Chiel Harten is gisterochtend in Amsterdam mishandeld en beroofd. Chiel deelt een foto van zijn gehavende gezicht en doet in een uitgebreid bericht op Facebook zijn verhaal. Hij hoopt daarmee massaal aandacht te creëren voor dit soort gebeurtenissen. ‘Mijn maatje probeerde de vier jongens nog aan de kant te duwen, op dat moment renden ze lachend weg en riepen ze: ‘GAYS EASY!’’, zo schrijft Chiel, die nu met een hersenschudding en een gebroken neus kampt.