Soundos speelt de baas: Je moet gewoon naar mij luisteren

VideoStand-upcomedian Soundos El Ahmadi (35) heeft tot in de details uitgedacht welke Expeditie Robinson-deelnemer het kamp moet verlaten. Soundos heeft naar eigen zeggen een 'top plan' ontwikkeld dat ze vanavond in de tweede aflevering van het expeditieprogramma aan haar kamp Zuid-maatje Brace toevertrouwt.

,,Sowieso moeten jullie allemaal naar mij luisteren'', spreekt ze de rapper belerend toe. ,,De mannen zijn in de meerderheid. De enige vrouw die goed kan met iedereen, ben ik. Marieke (Elsinga, red.) is een leuke vrouw, maar daarbij moet je af en toe op je teentjes lopen omdat ze niet tegen grove humor kan, waardoor wij niet altijd onszelf kunnen zijn.'' Bovendien voelt Galileo-presentatrice Shelly Sterk zich volgens Soundos 'gewoon niet goed'. ,,Die is de hele tijd bezig met of ze doorgaat, dat zorgt voor onrust.''

Marieke en Shelly zijn in de veronderstelling dat de cabaretiere aan hun kant staat, maar schijn bedriegt. ,,Ze denken dat ik hun rug heb. Dat gaat dus niet gebeuren.''

De start van het achttiende seizoen van Expeditie Robinson werd vorige week door bijna 1,4 miljoen mensen bekeken. De deelnemerslijst bestaat naast Soundos, Marieke, Shelly en Brace uit Danny Froger, Carolina Dijkhuizen, Nicole Buch, Anouk Hogendijk, Roeland Fernhout, Niels Gomperts, Henk Poort, Lil'Kleine en Joëlle en Richard Witschge.

 Bekijk hier de top 5 van blunders van de expeditieleden van de afgelopen jaren.

Quote

Ze denken dat ik hun rug heb. Dat gaat dus niet gebeuren

Volledig scherm
© RTL
  1. Miljoenen kijkers zien Nederlandse Spice Girls bij Linda de Mol
    video

    Miljoenen kijkers zien Nederlandse Spice Girls bij Linda de Mol

    De originele leden lijken de Spice Girls voorgoed gedag te hebben gezegd, maar toch kreeg de RTL 4-kijker gisteren het gevoel dat de best verkopende meidengroep ooit een comeback maakte. Stijn Fransen, Holly Mae Brood, Bibi Breijman, Shary-An Nivillac en Gaby Blaaser kropen speciaal voor het programma Oh Wat Een Jaar in de huid van de Spice Girls. ,,Ik zie een musical aankomen'', was een van de reacties op sociale media.

poll

Waylon naar Songfestival

Waylon naar Songfestival

  • Goede keuze (61%)
  • Ik had liever een ander gehad (39%)
42665 stemmen