De Spaanse prinses Leonor (links) en haar klasgenootjes moeten veertien dagen in quarantaine, omdat iemand uit de klas positief is getest op het coronavirus. De 14-jarige Leonor begon woensdag aan het nieuwe schooljaar op de Santa María de los Rosales school.
Volledig scherm
De Spaanse prinses Leonor (links) en haar klasgenootjes moeten veertien dagen in quarantaine, omdat iemand uit de klas positief is getest op het coronavirus. De 14-jarige Leonor begon woensdag aan het nieuwe schooljaar op de Santa María de los Rosales school. © EPA

Spaanse kroonprinses Leonor en zusje in quarantaine

De dochters van de Spaanse koning Felipe moeten veertien dagen in quarantaine omdat ze mogelijk zijn blootgesteld aan het coronavirus op hun school. Dat schrijven de Spaanse media vrijdag. De 14-jarige kroonprinses Leonor en haar 13-jarige zus prinses Sofia moeten twee weken thuis blijven, net als de andere leerlingen van privéschool Santa María de los Rosales.

 1. Cadeautje van 65 miljoen voor ex-minnares: Koning Felipe wil sjoemelende vader verbannen
  PREMIUM

  Cadeautje van 65 miljoen voor ex-minnares: Koning Felipe wil sjoemelen­de vader verbannen

  Het rijk van de Spaanse koning Juan Carlos (82) brokkelt langzaam af. De bon vivant die meer dan duizend minnaressen had, een buitenechtelijk kind verwekte en op olifanten joeg, dreigt uit het koninklijk paleis verbannen te worden. Hij kreeg 88 miljoen euro smeergeld op een Zwitserse rekening en liet grote sommen cash geld overhevelen naar Spanje. Voor de Spanjaarden hoeft de monarchie niet meer.

Poll

Welk tv-programma moet de Gouden Televizier Ring 2020 winnen?

Welk tv-programma moet de Gouden Televizier Ring 2020 winnen?

 • Beste Zangers (34%)
 • Nick, Simon & Kees: Homeward Bound (23%)
 • Over Mijn Lijk (43%)
8150 stemmen

Poll

Vind jij het goed dat RTL-programma's langer worden?

 • Ja, hoe langer hoe fijner (17%)
 • Nee, anderhalf uur is te lang (83%)
9942 stemmen