Volledig scherm
© PR

Spacehorrordrama van Game Of Thrones-schrijver krijgt geen vervolg

Game Of Thrones is niet de enige serie van George R.R. Martin die tot een eind komt. Ook de reeks Nightflyers, waarvan een seizoen werd gemaakt, gaat niet verder.

'Space horror drama' Nightflyers is gebaseerd op een novelle van Martin. Het verhaal speelt zich af in 2093 en draait om een team wetenschappers dat met ruimteschip Nightflyer op pad gaat om contact te maken met buitenaards leven. De serie was een coproductie van de Amerikaanse zender Syfy en Netflix, dat de show buiten de VS aanbiedt.

Volgens Deadline was het de bedoeling dat Nightflyers een langer lopende serie zou worden, maar heeft Syfy besloten het bij het eerste seizoen te houden.

  1. Freek over Boekenbalrel: Ik hoop dat mijn boodschap over Baudet uitgedragen wordt
    video

    Freek over Boekenbal­rel: Ik hoop dat mijn boodschap over Baudet uitgedra­gen wordt

    Freek de Jonge (74) heeft geen seconde wakker gelegen van de door hem veroorzaakte opschudding, gisteravond bij de opening van het Boekenbal in Amsterdam. Hij eiste luidkeels schreeuwend van het publiek een statement over de overwinningsspeech van Forum voor Democratie-voorman Thierry Baudet. ,,Juist de groep die in de zaal zat, moet zich verzetten tegen deze elitaire politieke beweging’’, zegt de cabaretier the day after tegen deze site.