Volledig scherm
Sylvie deelt een preview van een nieuwe campagne © Brunopress

Spannend decolleté voor Sylvie en Marly heeft nesteldrang

ShowbytesKorte updates van de sterren op Facebook, Twitter, Instagram en Snapchat: wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van BN'ers en celebrity's. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Wendy deelt tussenstandje

De tussenstand van de verkiezing om de felbegeerde Televizier-Ring is er. Beste Zangers, Celblok H, Chantal Blijft Slapen, Expeditie Robinson, Heel Holland Bakt, Jinek, Mindf*ck, Moordvrouw, The Amsterdam Project en Zondag Met Lubach zijn nog in de race.

Zwoele Sylvie

Sylvie Meis vraagt haar volgers te raden met welke nieuwe klus ze bezig is, door een mysterieuze sneak peek te delen waarvoor ze werd gestyled door Danie Bles. Miss Meis kreeg een zwart jurkje met spannend decolleté aan. ,,Phantastisches Foto'', reageert een Duitse fan.

Wietze: Nog een keer kijken

Wietze de Jager zit volop in de voorbereidingen van zijn nieuwe job bij SBS Shownieuws. De voormalig Qmusic'er kijkt de kunst af van collega's Renate en Evert.

Marly in de babykamer

Het tweede kindje van GTST-soapie Marly van der Velden komt te slapen in een rond wiegje. De brunette heeft naar eigen zeggen last van nesteldrang nu ze volgende maand opnieuw mama hoopt te worden. Sammy-Rose (3) krijgt een zusje.

Het eitje van Paul

Ook Paul de Leeuw viel het interview met seksuologe Goedele Liekens in het AD vandaag op. Voordat de presentator zich waagt aan haar advies meer aandacht aan de clitoris te besteden, bakt Paul eerst maar een eitje.

Eerst ff een eitje bakken!

Een foto die is geplaatst door null (@) op

Dré geniet volop op Ibiza

André Hazes jr. en zijn Monique zijn neergestreken op party island Ibiza. De zanger laat zijn blonde lokken bijkleuren in de zon en probeerde ook de nieuwe club van Wesley en Yolanthe uit. In XaXa draaien de felpaarse lampen overuren. ,,Wat een mooi avondje met fijne mensen!'', aldus een enthousiaste Dré.

😄

Een foto die is geplaatst door null (@) op

Jezus, wat een mooi avondje met fijne mensen!❤

Een foto die is geplaatst door null (@) op

@xaxarestaurant ❤🙏🏼

Een foto die is geplaatst door null (@) op