Spannende preview nieuwe Flikken Maastricht online

videoHet nieuwe en twaalfde seizoen van Flikken Maastricht is vanaf vrijdag 2 maart te zien op NPO 1. AVROTROS maakte de datum vandaag bekend, samen met de eerste beelden. In de trailer is te zien dat in ieder geval Victor Reinier en Carly Wijs weer van de partij zijn.

,,Het lange wachten is niet voor niets geweest", beloven de makers van de misdaadserie op Twitter. In de korte video is te zien hoe brigadier Floris Wolfs (Reinier) crimineel Bea Middelkoop (Wijs) ontvoert.

De fans van de populaire politieserie wachten al lang op een nieuw seizoen. De laatste reeks werd tussen december 2016 en februari 2017 uitgezonden. Toen trok Flikken Maastricht wekelijks tussen de 1,7 miljoen en 2 miljoen kijkers.

Na de laatste aflevering spraken kijkers van een 'bizar' einde. De criminele officier van justitie Jens Bols stond oog in oog met politieduo Floris Wolfs en Eva van Dongen (Angela Schijf). Wolfs kreeg de onmogelijke keuze: of zijn dochter Fleur of zijn partner Eva zou worden beschoten. Hoewel Wolfs er uiteindelijk voor koos zijn dochter te 'redden', werd zij toch door haar hoofd geschoten.

Volledig scherm
© AVROTROS