Spanning loopt op bij einde rechtszaak Depp-Heard: ‘Ik ben hier elke dag vanaf drie uur ‘s nachts’

met VideoNu de getuigenissen van zowel Johnny Depp als Amber Heard, en hun getuigen, erop zitten komt de inmiddels zes weken durende rechtszaak tot een einde. 

19 reacties

 • Elaine Pierre

  4 weken geleden
  Ik denk dat de waarheid in het midden ligt. Dit soort relaties bestaan overal. There is a Thin Line Between Love & Hate. :-) Ik kijk af en toe naar deze affaire. Wel grappig om te zien......hoe mensen hun acteer talent voor het gerecht maar al te graag misbruiken. Maar het appartste vind ik altijd het gedrag van de Amrikaanse Burgers bij dit soort processen. Hysterie ten top die Amerikanen. Ze kunnen hun energie beter bundelen om de wapenwet te veranderen!
 • Tufan Isik

  1 maand geleden
  @S. Witteveen. Het is hoe je het interpreteert. Johnny ontkent ook niet dat hij drugs en alcohol met grote mate gebruikt. Amber Heard heeft geen enkel concreet bewijs kunnen leveren van haar beweringen. Een paar afbeeldingen, stom stukje lul verhaal en niemand van haar getuigenlijst die kan bevestigen dat Johnny gewelddadig is geweest. Aan de andere kant zijn haar keiharde leugens wel bloot gelegd en haar experts met concrete bewijzen het integendeel zijn bewezen..
 • Mieneke Kok

  1 maand geleden
  Wanneer iedereen zijn excuses moet aanbieden. Voor het beschuldigen van een onschuldig iemand. Krijgt de moderator het nog druk. :-)) Tegenwoordig is het een trend. Mensen vergeten vaak dat de column platte tekst is. Die op verschillende manieren bij een ieder binnenkomt en wordt vertaald. Daar heeft een ander geen enkele invloed op. Is mijn mening. Een reageerder reageerd veelal vanuit eigen ervaringen.
 • B de Graaf

  1 maand geleden
  Ben zeer benieuwd wat mevrouw Gerritsen gaat schrijven wanneer Depp onschuldig wordt verklaard. Gaat mevrouw haar excuses aanbieden voor het generaliseren van alle personen die in Depp geloven alszijnde personen die er verantwoordelijk voor zijn dat vrouwen geen aangifte durven te doen? Voor haar denigrerende opmerkingen vanuit haar wereldje waarin mannelijke slachtoffers er blijkbaar niet toe doen of niet bestaan? Had ook wel een flinke column kunnen schrijven over mevrouw haar simpliciteit :)
 • E W. Mulder

  1 maand geleden
  Amber Heard heeft geen bipolaire stoornis, waar medicatie voor is, maar de borderline persoonlijkheidsstoornis, waar geen medicatie voor is. Als je controle wilt krijgen over borderline moet je voor de rest van je leven 1 keer per week naar therapie. Mensen die ervaring hebben met iemand met borderline, hebben dat bij AH al snel herkend. JD wilde bewezen hebben dat hij haar niet mishandeld heeft. Dat hij geen 'wife-beater' is. Daarom vindt het juist niet achter gesloten deuren plaats.