Volledig scherm
Melanie Chisholm © EPA

Spice Girl Mel C binnenkort in het land

Voormalig Spice Girl Melanie C komt eind dit jaar naar Nederland. De zangeres is op zaterdag 18 november een van de artiesten die optreedt tijdens Night of the Proms, maakte MOJO vandaag bekend.

Ook soulzangeres Joss Stone en de 16-jarige pianiste Emily Bear staan in november op het podium in Rotterdam. Onder begeleiding van het Antwerp Philharmonic Orchestra brengen ze hun grootste hits ten gehore. Melanie 'Sporty Spice' C zingt niet alleen haar solohits, maar ook een aantal nummers van de Spice Girls.

De presentatie van Night of the Proms is net als vorig jaar in handen van Leona Philippo. De zangeres, die in 2012 The Voice of Holland won, treedt ook op. De kaartverkoop voor Night of the Proms is reeds gestart.

  1. Pip Pellens strijdt voor tienermeisjes in Bangladesh
    Interview

    Pip Pellens strijdt voor tienermeisjes in Bangladesh

    Actrice-presentatrice Pip Pellens (23) is samen met Sebastiaan Labrie begonnen aan een bijzondere reis naar Bangladesh. De twee stapten in het vliegtuig voor Plan Nederland en volgen in Zuid-Azië het spoor van Wedding Busters. Het gaat om vrijwilligers die proberen te voorkomen dat jonge meisjes slachtoffer worden van een kinderhuwelijk. Pip: ,,Complicaties bij een tienerzwangerschap is daar doodsoorzaak nummer 2 voor meisjes tussen de 15 en 18 jaar.”

poll

De winnaar van Heel Holland Bakt is:

De winnaar van Heel Holland Bakt is:

  • Glenn (6%)
  • Hans (67%)
  • Marjolein (27%)
246 stemmen