Volledig scherm
De Spice Girls, van links naar rechts Mel B, Mel C, Geri, Emma en Victoria © Brunopress

'Spice Girls gaan weer touren'

De Spice Girls staan op het punt om een nieuwe tournee aan te kondigen. Volgens de krant The Sun heeft de populaire meidengroep een videoboodschap hierover opgenomen.

De video zou vanavond worden uitgezonden tijdens de talkshow van Jonathan Ross. Eerder werd al bekendgemaakt de Spice Girls in de show voor het eerst sinds jaren in het openbaar bij elkaar komen. Emma Bunton, Mel B, Mel C en Geri Horner schuiven aan bij Jonathan, maar Victoria Beckham ontbreekt. Zij zou ook niet mee gaan op de nog aan te kondigen tournee langs verschillende stadions in het Verenigd Koninkrijk.

De Spice Girls was een van de meest succesvolle groepen uit de jaren negentig. In 2007 was er al eens een reünie en in 2012 tijdens de sluitingsceremonie van de Olympische Spelen in Londen trad de meidengroep nog een keertje op. In februari van dit jaar kwamen de vijf bij elkaar en dat werd op social media breed uitgemeten. Victoria was toen wel bij die reünie.

  1. President Zuid-Korea: Onderzoek K-Pop-schandaal rond Big Bang-lid Seungri

    President Zuid-Ko­rea: Onderzoek K-Pop-schan­daal rond Big Bang-lid Seungri

    De Zuid-Koreaanse president Moon Jae-in wil een onderzoek naar het seks- en corruptieschandaal waar een grote K-Pop-ster bij betrokken is. Rond het onderzoek naar Seungri, een voormalig lid van de band Big Bang, zijn volgens de president aanwijzingen van wijdverbreide corruptie onder politie- en belastingmedewerkers naar voren gekomen. President Moon omschrijft de aanwijzingen als ‘schokkend als ze waar zijn’.