Volledig scherm
© afp

Spraakmakende break-up voor Kourtney Kardashian

Na twee jaar is de relatie tussen Kourtney Kardashian en Younes Bendjima tot een einde gekomen. De 39-jarige realityster en haar 25-jarige liefje zijn uit elkaar gegaan na hun gezamenlijke vakantie in Italië. 

Younes zou inmiddels al met een andere dame gespot zijn in een zonnig Mexicaans vakantieoord, wat hem op woedende instagramposts kwam te staan van zijn 'ex-schoonzus' Kim Kardashian.

,,Ik dacht dat je met je vrienden op vakantie was, Pinokkio", schrijft ze onder een update van Younes, waarin hij de paparazzi foto's van hem met een schaars geklede dame probeert te verklaren. Kourtney zelf heeft nog niet op de breuk gereageerd.

Het was Kourtney's eerste lange relatie sinds de scheiding van de vader van haar kinderen, Scott Disick. Vlak na de breuk met Disick zou ze een korte romance met Justin Bieber hebben gehad.

italia con la mia cara 🍝

Een foto die is geplaatst door null (@younesbendjima) op

mauvais garçon

Een foto die is geplaatst door null (@younesbendjima) op

Volledig scherm
© Instagram
  1. Een tournee zit er voor Blind Date niet in, best zonde
    PREMIUM
    Recensie

    Een tournee zit er voor Blind Date niet in, best zonde

    Natuurlijk, iedereen in de zaal weet het. De twee acteurs die deze voorstelling over twee ex-geliefden gaan spelen, zijn zelf ooit getrouwd geweest. En dan heet de ene hoofdpersoon in Blind Date ook nog Katja, net als Katja Schuurman zelf. Voor zover het al ongemakkelijk zou kunnen worden: Schuurman en Thijs Römer tackelen dit gegeven vakkundig nog voordat ze beginnen. Ze spreken de zaal toe, waarbij ze hun gezamenlijke liefdesverleden benoemen en er bij wijze van grap aan toevoegen dat elke overeenkomst met de realiteit berust op toeval. Die inleiding leidt ertoe dat de bezoeker zich nog net even extra inspant in zijn poging om te vergeten dat hier op het podium twee (van tv en film) bekende Nederlanders acteren. Zeker in het geval van Schuurman, die vooral ook veel presentatiewerk op tv verricht, is dat losmaken niet zo eenvoudig. Of zoiets lukt, ligt uiteindelijk aan de spelers zelf. In Blind Date, een bewerking van de film die regisseur Theo van Gogh in 1996 maakte, draait het om Pom (Römer) en Katja, die bij een verkeersongeluk hun 3-jarige dochtertje verloren. Hun relatie is onder dat drama bezweken, niettemin proberen ze wanhopig samen tot verwerking te komen en daarmee nader tot elkaar. Hun werkwijze daarbij: blind dates met elkaar organiseren via contactadvertenties. Elke ontmoeting begint met een nieuwe kennismaking, maar het doel bereiken blijkt lastiger dan gehoopt.