Volledig scherm
Lodewijk Asscher (PvdA), Thierry Baudet (FvD), Sybrand Buma (CDA), Mark Rutte (VVD), Rob Jetten (D66), Jesse Klaver (GroenLinks), Gert-Jan Seegers (CU), Geert Wilders (PVV), Lilian Marijnissen (SP), Henk Krol (50Plus), Kees van der Staaij (SGP), Marianne Thieme (PvdD) en Tunahan Kuzu (DENK) poseren op de trappen van het provinciehuis in Arnhem. © NOS

Start NOS slotdebat wordt vergeleken met Miljoenenjacht

Het draait vanavond in het NOS slotdebat natuurlijk om de Provinciale Verkiezingen, maar het is de start van het NPO 1-programma dat onder de kijkers voor de nodige hilariteit heeft gezorgd. De lijsttrekkers stonden volgens hen nogal ongemakkelijk op een trap opgesteld.

Op Twitter wordt het slotdebat vergeleken met shows als Miljoenenjacht en Project Rembrandt, waar nieuwslezeres Annechien Steenhuizen presentatrice van is. Een greep uit de reacties:

Meer over het debat van vanavond lees je in ons liveblog.

  1. Fans ontdekken ‘coke’ op Friends-foto Jennifer Aniston en staan compleet versteld

    Fans ontdekken ‘coke’ op Friends-fo­to Jennifer Aniston en staan compleet versteld

    Eerder was het Kim Kardashian met haar billen, nu heeft Jennifer Aniston (50) het internet ‘gebroken’ door lid te worden van Instagram en haar eerste openbare foto te delen. Het gesprek op het fotoplatform gaat echter over iets anders. Aandachtige volgers hebben een detail ontdekt op de Friends-foto die ze deelde en kunnen hun ogen niet geloven. ‘Wat een manier om je entree te maken op sociale media’, klinkt het. Wat is er aan de hand?

Poll

Als mijn partner vreemdgaat, is relatie einde verhaal

Als mijn partner vreemdgaat, is relatie einde verhaal

  • Eens, een scheve schaats is niet te vergeven. (55%)
  • Oneens, zo'n uitstapje kan je samen overwinnen. (45%)
7307 stemmen