Angela de Jong.
Volledig scherm
PREMIUM
Angela de Jong. © Shody Careman

Steeds is er die drank, in halve liters van de Aldi. En drugs, veel drugs

Angela Kijkt TVJournaliste Angela de Jong schrijft vijf keer per week een column over wat haar opvalt op tv.

50 reacties

 • herman blom

  5 dagen geleden
  Het container dorp is een kopie van de minihuisjes in de USA. Ze moeten alleen nog wat hufter proof gemaakt worden. Kunststof ramen etc. Confrontatie helpt inderdaad niet. Everything is lost bij die personen. Psycholoog is weggegooid geld. Dit is wel een goed oplossing, gezellig bij elkaar en de pestzooi komt niet in een normale buurt terecht.
 • A.G.H. van Engen

  2 weken geleden
  In dit programma kun je zien en horen waarom deze mensen zo zijn of zijn geworden door wat ze in het verleden hebben meegemaakt Wij oordelen te snel maar kijk naar de man die met ze praat en de begeleiders want ja ik begrijp dat ze er soms ook moedeloos van worden maar toch doorgaan omdat ze hart hebben voor die mensen en ze niet laten vallen daar heb ik groot respect voor
 • Ton van der Linden

  2 weken geleden
  Voor de verandering ben ik het dit keer helemaal niet met je eens. Dit programma, wat met liefde en integer wordt gemaakt, laat ons burgers zien dat er nog een andere kant van de samenleving bestaat. Mensen met een volle rugzak en zonder uitzicht op een beter leven. Goed gemaakt, zonder oordeel of veroordeel. En met een presentator die zich voor 100% inleeft in die tragische mensen.
 • Jansen

  2 weken geleden
  Ik kijk juist met heel veel respect naar dit programma. Zonder oordeel laat het zien hoe deze mensen leven en dat het creëren van zo'n woonplek er toe doet. Het gaat niet om genezing of herstel, maar om binnen de mogelijkheden enige structuur en houvast te bieden... ZONDER OORDEEL mevrouw Angela.
 • gert meijboom

  2 weken geleden
  Op de bank gluren naar mensen aan de zelfkant van de maatschappij. Wie schiet er wat mee op om deze mensen zo in beeld te brengen. Zij zijn niet in staat om weloverwogen het besluit te nemen om zo geportretteerd te worden. Constatering dat je deze mensen niet kunt helpen omdat ze zover heen zijn en dat is het argument om ze wel in beeld te brengen. Ramptoerisme van het ergste soort: "Ik kijk met plezier....", en Angela kon er eerst wel om lachen? Mag je daar wat van vinden?