Angela de Jong.
Volledig scherm
PREMIUM
Angela de Jong. © Shody Careman

Steeds is er die drank, in halve liters van de Aldi. En drugs, veel drugs

Angela Kijkt TVJournaliste Angela de Jong schrijft vijf keer per week een column over wat haar opvalt op tv.

51 reacties

 • Maarten Dijkerman

  10 maanden geleden
  als we niet snel in Elke stad een container dorp maken Voor'normale'mensen barst dit dorp volgende week uit zn. voegen.
 • herman blom

  12 maanden geleden
  Het container dorp is een kopie van de minihuisjes in de USA. Ze moeten alleen nog wat hufter proof gemaakt worden. Kunststof ramen etc. Confrontatie helpt inderdaad niet. Everything is lost bij die personen. Psycholoog is weggegooid geld. Dit is wel een goed oplossing, gezellig bij elkaar en de pestzooi komt niet in een normale buurt terecht.
 • A.G.H. van Engen

  1 jaar geleden
  In dit programma kun je zien en horen waarom deze mensen zo zijn of zijn geworden door wat ze in het verleden hebben meegemaakt Wij oordelen te snel maar kijk naar de man die met ze praat en de begeleiders want ja ik begrijp dat ze er soms ook moedeloos van worden maar toch doorgaan omdat ze hart hebben voor die mensen en ze niet laten vallen daar heb ik groot respect voor
 • Ton van der Linden

  1 jaar geleden
  Voor de verandering ben ik het dit keer helemaal niet met je eens. Dit programma, wat met liefde en integer wordt gemaakt, laat ons burgers zien dat er nog een andere kant van de samenleving bestaat. Mensen met een volle rugzak en zonder uitzicht op een beter leven. Goed gemaakt, zonder oordeel of veroordeel. En met een presentator die zich voor 100% inleeft in die tragische mensen.
 • Jansen

  1 jaar geleden
  Ik kijk juist met heel veel respect naar dit programma. Zonder oordeel laat het zien hoe deze mensen leven en dat het creëren van zo'n woonplek er toe doet. Het gaat niet om genezing of herstel, maar om binnen de mogelijkheden enige structuur en houvast te bieden... ZONDER OORDEEL mevrouw Angela.