Steffi wil Harrold of Roel er zo snel mogelijk ‘uit bonjouren’

videoHet lijkt er sterk op dat Boer zoekt Vrouw-paardenfokker Steffi vroegtijdig haar beslissing maakt. Het hoge woord moet eruit en wel nú. Steffi wil niet meer wachten tot het officiële moment dat ze Harrold of Roel naar huis stuurt.

Eén van de mannen heeft Steffi’s hart veroverd. Nu ze de knoop heeft doorgehakt, weet ze niet waar ze het moet zoeken. ,,Het moet sowieso van mij komen, want zij zijn met twee. Ik kan niet gaan wachten totdat ‘hij’ dat doet. Dus ik zal er zelf over moeten beginnen’’, vertrouwt ze de programmamakers toe. ,,Zonder drank’’, gaat ze met een zenuwachtig lachje verder.

De 28-jarige Brabantse Steffi is kwetsbaar en dat zint haar niet. ,,Ik hou de muur altijd behoorlijk op. Maar nu zijn de voegen er wel uit, dus hij zal wel om moeten vandaag.’’

De boerin doelt daarmee op het moment dat presentatrice Yvon Jaspers de keuze van de kandidaat bespreekt. Steffi wil daar niet op wachten en houdt dit ook voor haar mannen niet geheim. ,,Ik kan het haast niet laten eigenlijk’’, roept ze plots als ze met een tuinslang een tractor schoon spuit. Harrold reageert direct. ,,Wat kun je niet laten?’’ ,,Er één van jullie uit bonjouren’’, antwoordt zijn vlam. ,,Ja...’’

Zondag wordt duidelijk of het geduld van Steffi nog meer op de proef wordt gesteld. Bij de andere boeren is de twijfel behoorlijk toegeslagen. Bouvardiakweker Jaap kan maar moeilijk kiezen tussen Marian en Petra, en paardenfokker Marnix breekt zijn hoofd over Bertine en Janneke. Champignonkweker Michelle gaat voor Maarten of Ruud.

Volledig scherm
© KRO-NCRV
Quote

De voegen zijn er wel uit

Steffi
Volledig scherm
Roel © KRO-NCRV
Volledig scherm
Harrold © KRO-NCRV

Poll

Wie kiest Steffi?

  • Harrold (33%)
  • Roel (67%)
16448 stemmen